biebmiepje solliciteert 2.0

LOGO biebmiepje
biebmiepje solliciteerde

Het heeft eventjes geduurd, maar hier dan eindelijk de update over mijn sollicitatie! (wat een raar woord eigenlijk als je er te lang naar kijkt πŸ˜‰ )
Allereerst wil ik jullie allemaal heel erg bedanken voor alle hartverwarmende aanbevelingen! Met een achterban als jullie mag ik me zeer gelukkig prijzen.
Maar wat is er gekomen van mijn sollicitatie?

Nieuwe plannen
Het is allemaal even anders gelopen dan verwacht… Bij mijn bieb zijn ze bezig met een reorganisatie, dus naast mijn sollicitatie voor het redactieteam speelde er nog meer. Ik hoopte dat lid worden van het redactieteam ook wat verandering in mijn huidige werkzaamheden zou opleveren, want daar ben ik al een tijdje niet helemaal gelukkig meer mee, maar helaas zou dat niet het geval gaan zijn.
Door het afgelopen jaar, wat in het kader stond (en nu nog steeds staat, ben er nog niet helemaal) van weer gelukkig zien te worden na een flink diep dal, heb ik geleerd om voor mijn gevoel te kiezen en in dit geval betekent dat…

cropped-biebmiepje_wordpress11.png
biebmiepje solliciteert 2.0

…dat ik in overleg heb besloten om weg te gaan bij de bieb. Na daar bijna 15 jaar werkzaam te zijn geweest is het tijd voor mij om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Op zoek naar een baan waar ik me met hernieuwde energie in kan storten. Op zoek naar een baan in de boekenwereld hopelijk…
Heel erg spannend, want je laat toch zekerheid los en stort je in het onbekende. Maar het voelt goed!
Dus: mocht je een baan binnen de boekenwereld voor me weten, waar ik met mijn passie voor boeken, lezen, schrijven en social media perfect zou passen, voor zo’n 16 uur per week, dan hou ik me aanbevolen! πŸ˜‰

-X- Judith

0 thoughts on “biebmiepje solliciteert 2.0

  1. O wat jammer ..had je het zo graag gegund! En jammer dat het zo anders is gelopen dan je had verwacht en het was ook een uitdaging om deel te gaan nemen in het redactieteam!
    Maar wel goed dat je naar je gevoel luistert en wens je veel succes in je volgende stap!

  2. Een dapper besluit! Ik had je een mooie, nieuwe baan bij de bieb natuurlijk ook gegund, maar als daar niet genoeg energie uit te halen valt, is ergens anders zoeken zoeken idd het beste πŸ™‚ erg spannend, maar you go girl! Ik zal mijn ogen en oren open houden πŸ™‚

  3. Jammer dat het niet heeft uitgepakt zoals je dat verwachtte. Maaar daar waar een deur sluit gaat een andere open. Dapper besluit! En veel succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.