3 redenen waarom je “Vertel me drie dingen” moet lezen

Vertel me drie dingen - Julie Buxbaum
3 redenen waarom je Vertel me drie dingen moet lezen

Ik doe mee aan de bloggersactie van Uitgeverij De Fontein Jeugd rondom het Young Adult-boek Vertel me drie dingen. Dit boek verschijnt op 31 mei en ik heb alvast een voorproefje gekregen van een aantal pagina’s. De bedoeling is dat ik jullie na het lezen hiervan drie redenen geef waarom je het boek wel of niet moet gaan lezen als het straks in de winkels ligt.
Ik kan je vast zeggen: ik heb zin om verder te lezen! Dus hierbij mijn drie redenen om het boek wél te gaan lezen:

  1. De leuke vormgeving: er staan allerlei leuke tekeningetjes bij de hoofdstukken.
  2. De eerste zin maakt dat je meteen verder wilt lezen:
    733 dagen nadat mijn moeder is overleden, 45 dagen nadat mijn vader zich heeft laten strikken door een vreemde die hij op internet heeft leren kennen, 30 dagen nadat we vervolgens ineens naar Californië zijn verhuisd, en slechts 7 dagen nadat ik ben begonnen als derdejaars op een splinternieuwe school waar ik helemaal niemand ken, ontvang ik een e-mail.”
  3. Nieuwsgierigheid: wie is die anonieme mailer “Iemand Niemand”? Is hij serieus of is het een grap?

Zodra het boek verschenen is krijg ik een recensie-exemplaar, dus dan kunnen jullie mijn mening verwachten over het hele boek… 🙂

-X- Judith

5 thoughts on “3 redenen waarom je “Vertel me drie dingen” moet lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.