Tropilex hangstoel

Hangstoel Tropilex
Leesplekje op zolder

Sinds onze slaapkamer naar zolder is verhuisd, na de komst van peuterlief, zijn we al op zoek naar een lekkere hangstoel om in te kunnen lezen. Dat ik me even lekker in alle rust kan terugtrekken, zonder op bed te hoeven gaan liggen (en in slaap te vallen πŸ˜‰ ). We hadden met de verbouwing al rekening gehouden met een hangstoel, er was in de dakkapel uit voorzorg al een haak in het plafond verwerkt. Maar dan de stoel nog… Toen ons enorme bed in de kamer stond, bleek dat zo’n hang-ei die ik in mijn hoofd had nooit van zijn leven ging passen. Maar wat zijn er dan voor alternatieven?

Hangmat 1
Tropilex

We hadden het idee eigenlijk al een beetje losgelaten toen ik een maand terug ineens een mailtje kreeg van Tropilex, een hangmatten en hangstoelen fabrikant. Mij werd in ruil voor een artikel op mijn blog een hangmat of hangstoel aangeboden. Dat was dus de oplossing! Een hangstoel van stof! Compact en makkelijk op te hangen en weer weg te bergen. Natuurlijk greep ik de kans dus met beide handen aan. Na lang twijfelen, veel moois,Β op de website (http://www.dehangmat.nl/ )Β koos ik voor de Tropical Lychee Lounge Hangstoel, een hangstoel in frisse kleuren en met een voetensteuntje erbij.

Hangmat 2
Hangstoel

Ik moest even geduld hebben, want mijn hangmat was niet meteen voorradig, maar toen hij binnenkwam moest hij meteen opgehangen en uitgeprobeerd worden! Hij past perfect in de dakkapel, het materiaal (100% katoen) is superstevigΒ en hij zit heerlijk comfortabel. Door het voetensteuntje kun je lekker je benen omhoog houden en kun je extra ontspannend liggen/zitten lezen. En door de lichte schommeling heb je als je je ogen sluit helemaal het idee dat je op een tropisch eiland bent <3
Wat een geweldige oplossing voor mijn leesplekje-op-zolder-probleem!

P.s.: niet alleen ik vind het heerlijk om in de hangstoel te zitten, kleuterlief gebruikt hem als hangmat πŸ˜‰

Hangmat 3

0 thoughts on “Tropilex hangstoel

  1. Zo leuk! In februari ben ik in BraziliΓ« geweest en daar heeft iedereen een hangmat en bestaan ze in verschillende kleuren, vormen en maten.

  2. Heerlijk, zowel voor mamaΒ΄s als kindjes πŸ™‚ Goed dat er al zo’n haak aanwezig was, ik vroeg me inderdaad al af of je daar niet extra versteviging of ander materiaal voor zou moeten hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.