Blogtour: Val voor mij – Jennifer L. Armentrout

Val voor mij - Jennifer L. Armentrout

De irritantste persoon die ik kende stond hier geparkeerd. Gek genoeg speelde diezelfde persoon de hoofdrol in al mijn fantasieën, zelfs de vieze. Nou ja, voornamelijk de vieze.
Reece Anders was hier, en ik wist niet of ik hem een trap in zijn ballen moest geven of dat ik hem moest kussen.

Korte inhoud
Val voor mij is het vierde boek in de Wacht op mij-serie van de Amerikaanse bestsellerauteur Jennifer L. Armentrout.

Barvrouw Roxy en politieagent Reece hebben elf maanden geleden een onenightstand gehad die voor beiden niet was wat ze ervan verwachtten, maar voor ieder om een heel andere reden. Nu probeert Roxy hem te ontlopen terwijl Reece probeert tot haar door te dringen… en er probeert nog iemand anders tot Roxy door te dringen.”

Ze waren geen van allen materiaal voor de lange termijn. Ze vormden allemaal geen gevaar voor mijn hart, op Reece na. En hij was beschikbaar. Bereikbaar. Hij wilde met me tussen de lakens duiken.

Auteur
“Jennifer L. Armentrout (ook bekend als J. Lynn) is de #1 New Adult-auteur in de VS. Haar Wacht op mij-serie bestaat uit zes boeken vol geheimen en liefde, met steeds een nieuwe hoofdpersoon en een nieuwe man om verliefd op te worden.
Val voor mij is het vierde boek in deze hartveroverende serie.”

Mijn mening
Laat ik beginnen met de cover: die is absoluut aantrekkelijk, door het mooie koppel en de gave oranje en knalblauwe kleur. Wel is de afbeelding me iets té perfect (Amerikaans?), ik laat altijd liever iets meer aan de verbeelding over qua hoofdpersonen.

Dan de inhoud: wat leuk is aan de boeken van Jennifer Armentrout in deze serie is dat er oude bekenden terugkomen, nu in bijrol, in vorige boeken in de hoofdrol. En er zal vast hier iemand in de bijrol zitten die in een volgend boek de hoofdrol speelt! Ik hou daar wel van; een serie die je los van elkaar kunt lezen, maar waarbij het wel extra leuk is om ze allemaal en vanaf het eerste boek te lezen.

Het verhaal is pakkend van begin tot eind en er zat zelfs een behoorlijk spannend element in dit boek. In het huis van Roxy, de 22-jarige hoofdpersoon, gebeuren rare dingen en die worden steeds beangstigender. Spookt het? Of is er toch wat ernstigers aan de hand? Heeft de man die het leven van Roxy’s beste vriend Charlie geruïneerd heeft er misschien iets mee te maken?
Roxy, bang om nog iemand kwijt te raken, durft zich niet volledig aan de aantrekkelijke politieman Reece, die ineens weer in haar leven komt, te geven. Maar waarschijnlijk komt het niet eens zover als hij erachter komt dat ze iets heeft achtergehouden over die nacht van elf maanden geleden. Hij heeft namelijk een bloedhekel aan leugenaars…

Val voor mij is een echte New Adult en een echte Jennifer Armentrout. Het verhaal is meeslepend vanaf de eerste pagina, het is ontroerend en onwijs sexy! Ik begon er vandaag (vrijdag) pas aan, maar wist dat het niet erg was, want ik weet: een JLA lees je in één ruk uit!
Hoe ze het voor elkaar krijgt weet ik niet, maar Jennifer wist me weer recht in mijn hart te raken…
(en liet me weer verliefd worden op een onwijs lekker ding 😉 En dat de vrouwelijke hoofdpersoon net als ik gedeeltelijk roze haar heeft gaf het ook wel wat extra’s!)

Deze recensie is onderdeel van een blogtour van Zomer & Keuning. De andere deelnemers vind je hier.

Val voor mij 2
Val voor mij

ISBN 9789401905701 – Uitgever: Zomer & Keuning – 332 pagina’s – Verschenen: april 2016 – Originele titel: Fall with me – Vertaald door: Marcel Hagedoorn – Deel 4 in de Wacht op mij-serie
Bestel je het boek via deze link bij Bruna, krijg ik er een kleine vergoeding voor.

0 thoughts on “Blogtour: Val voor mij – Jennifer L. Armentrout

  1. Leuk geschreven weer, ik heb ook alle delen in de kast staan vindt alleen de cover juist erg jammer. De hele serie ziet er hetzelfde uit en dit deel is zo afwijkend vind dit persoonlijk erg minder. Dit deel is nu echt een vreemde eend in de bijt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.