Op de hielen – Karen Rose

Op de hielen - Karen Rose

Ze werd overmand door angst die haar hoofd leek te vullen. Vastgebonden. Geketend. Geblinddoekt.

Korte inhoud
“Psychologe Faith probeert een nieuw leven op te bouwen in het huis van haar oma dat ze onlangs erfde. Wanneer er in de buurt twee studentes worden vermist, en de FBI een groot onderzoek opent, wordt Faith geconfronteerd met een duister verleden dat ze graag had willen vergeten. En haar stalker lijkt dichterbij dan haar lief is… ”

Woede knaagde aan zijn ingewanden. Hij zou alles kwijtraken. Omdat zíj was teruggekomen. Ik had haar moeten vermoorden toen ik de kans had. Dat had hij ook geprobeerd, maar die trut wilde gewoon niet dood.

Auteur
“De thrillers van Karen Rose worden uitgegeven in twaalf landen en zijn bij verschijning instant-bestsellers in de Verenigde Staten, Groot-Brittannië en Duitsland. Met elk nieuw boek neemt haar populariteit toe. Ook in Nederland stijgt de ster van Karen Rose met elk nieuw boek. Voordat ze zich fulltime aan het schrijven wijdde, was Karen Rose een succesvol chemicus. Ze woont in Florida met haar man en kinderen, en als ze niet schrijft, traint ze voor haar zwarte band in karate.”

Hij was een knappe man, als een onbuigzame, opzienbarende superheld. Hij zou nooit worden genegeerd, dat was een ding wat zeker was. Als zijn witte haar en opmerkelijke ogen al niet genoeg waren om hem te doen opvallen, dan zouden zijn zwarte leren jas en zijn sciencefiction-zonnebril daar wel voor zorgen.

Mijn mening
Ik moet eerlijk toegeven dat, ondanks dat ik weet dat alle Karen Rose boeken goed zijn, ik deze onbewust voor me uit heb geschoven door de enorme dikte… 750 pagina’s! Ze waren al dik, maar dit is volgens mij de dikste tot nu toe! Ik heb bijna al haar boeken gelezen en bij geen enkele had je echt door hoe dik het boek was, zo snel vloog ik erdoorheen. (recensies) En dan toch weer schrikken van de dikte!

Toen ik eenmaal begonnen was, was het weer als vanouds en wilde ik eigenlijk niet meer stoppen. Met sommige boeken, die van Karen Rose onder andere, zou ik me het liefst opsluiten in een torenkamertje en er niet uitkomen voor ik het boek uit heb én verwerkt heb. Zó erg word ik er in meegevoerd, als ik gestopt ben met lezen omdat het leven er ook nog tussendoor wil, blijf ik altijd in een bepaalde sfeer hangen en houdt het verhaal me nog steeds bezig. Niet altijd even aangenaam voor mijn gezin 😉

Wat leuk is aan de boeken van Karen Rose, is dat er altijd oude bekenden in voorkomen. Personages die in een ander boek een bijrol speelden, spelen zomaar ineens de hoofdrol. Zo kende je ze al een beetje en dan kom je nu nog meer over ze te weten. In dit geval was het Special Agent Deacon Novak, de opvallende witharige boom van een vent die de hoofdrol speelde. Uiteraard was het verhaal niet alleen retespannend, maar was er ook genoeg seksuele spanning tussen Deacon en de vrouwelijke hoofdpersoon Faith, een sterke, maar beschadigde vrouw, waarmee hij de jacht opent op een ontvoerder.

Karen Rose heeft het weer geflikt! Ik heb me geen seconde verveeld. Echt van de eerste tot en met de laatste bladzijde (en erna) was ik geboeid en werd ik meegevoerd door het onwijs spannende verhaal met het heerlijke romantische aspect (Karen Rose eigen).
Ik kan alleen maar zeggen: wow, wow, wow! Het lijkt wel of ze alleen maar perfecte boeken kan schrijven…

Op de hielen 2
Op de hielen

ISBN 9789026138539 – Uitgever: De Fontein – 752 pagina’s – Verschenen: november 2015 – Originele titel: Closer than you think – Vertaald door: Hans Verbeek
Bestel je het boek via deze link bij Bruna, krijg ik er een kleine vergoeding voor.

0 thoughts on “Op de hielen – Karen Rose

  1. Mijn collega raadde mij een tijd(je) geleden aan om eens een boek van Karen Rose te lezen maar dat is er nog niet van gekomen… Ik denk dat ik dat toch maar eens moet gaan doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.