Wild vertrouwen – Christina Lauren

Wild vertrouwen.jpg

Hij is groot, breed en gespierd en ik voel zijn lichaamswarmte. Hij lijkt trouwens volkomen op zijn gemak in alleen maar een onderbroek.

Het is nu alleen nog maar ik en zijn naakte borst en… de kans op fantastische spontane seks midden in de gang.

Korte inhoud
“Een laatste weekend zonder verplichtingen, voordat het werkende leven begint, dat is de afspraak. Dansen tot in de vroege uurtjes, cocktails drinken in Las Vegas en vooral: proosten op hun vriendschap en het leven.

Een wilde nacht met drie sexy mannen pakt voor Mia Holland en haar twee beste vriendinnen minder ongedwongen uit dan gepland. Terwijl de alcohol rijkelijk vloeit, sluiten zij een pact: ze geven alle drie het jawoord aan de drie onbekenden.

In dit eerste deel uit de nieuwe reeks volgen we Mia. Ze is in Las Vegas getrouwd met een aantrekkelijke Fransman. Het vooruitzicht van passionele nachten in de stad van de liefde klinkt haar heel verleidelijk in de oren. Zal één nacht eindigen in eeuwige liefde?”

Van nu tot aan september proberen te begrijpen waarom ik met deze persoon wilde trouwen.

Auteurs
“Beste vriendinnen Christina Hobbs en Lauren Billings schrijven sinds 2009 samen onder de naam Christina Lauren. Hun Stouter-serie was een overweldigend internationaal succes.”

Mijn mening
Toen ik dit boek aangeboden kreeg een hele tijd geleden, had ik er heel veel zin in. Maar toen kwam mijn enorme dip en bleef hij maar liggen, als het me lukt om te lezen kies ik voor waar ik op dat moment zin in heb en dat was maar steeds geen erotisch boek. Toch heb ik hem laatst maar opgepakt, want ik vond dat het nu toch echt eens moest gebeuren. (Sorry Xander!)

Het is me niet gelukt er heel vlot doorheen te komen, gewoon omdat het het juiste moment niet was voor mij. Aan het boek lag het absoluut niet want wat is het heerlijk geschreven en wat kreeg ik het er warm van! Het verhaal zit vol met humor, romantiek, (veel) seks en liefde. Normaal gesproken een boek waar ik doorheen zou vliegen! Het verhaal is natuurlijk totaal onrealistisch, maar dat zijn Bouquetjes ook en daar smullen vele vrouwen (waaronder ikzelf) ook enorm van. Juist die spanning die er in het echte leven nooit zou zijn en hoe gemakkelijk het allemaal gaat. En dan natuurlijk het misverstand wat tussen de opbloeiende liefde komt te staan…

Ik ben toch heel benieuwd naar de volgende twee delen van deze trilogie, want ik wil wel weten wat voor sexy avontuur de twee vriendinnen van Mia beleven met hun supersexy kersverse echtgenoten!

Wild vertrouwen
ISBN 9789401604079 – Uitgever: Xander Uitgevers – 373 pagina’s – Verschenen: juli 2015 – Originele titel: Sweet filthy boy – Vertaald door: Gabriëlla van Karsbergen – Deel 1 van de Wild-trilogie
Koop je het boek via deze link bij Bruna, krijg ik er een kleine vergoeding voor…

9 thoughts on “Wild vertrouwen – Christina Lauren

  1. Haha, volgens mij heb ik deze jou ooit toegestuurd; afgelopen zomer, kan dat kloppen? Toen werkte ik als stagiair bij Xander. Vervelend om te horen dat de timing wat “off” was. Hopelijk heeft het boek nog voor enige afleiding kunnen zorgen!

      1. Hallo, ik probeer het boek wild vertrouwen te kopen, maar het is nergens meer te krijgen. Kan ik het misschien van je over nemen als je het nog hebt? Bedankt Daniëlle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.