Als alles duister wordt – Hilde Vandermeeren

Als alles duister wordt

Maar het gevaar had geen gezicht.

Korte inhoud
“Op een avond botst Claire Maenhout op een hoge voetgangersbrug nabij een vrijwel verlaten station tegen een man op. Ze heeft haast om de laatste trein naar huis te halen en besteedt er verder geen aandacht aan. Totdat ze enkele dagen later in de krant leest dat er op die plaats een lijk in de struiken is gevonden. De politie roept getuigen op. Maar Claire is onlangs hersteld van een zwaar ongeluk. Ze heeft drie weken in coma gelegen en moest maandenlang revalideren. Haar getuigenis zal niet veel kunnen opleveren. Maar de moordenaar heeft haar gezicht wel gezien. Hij gaat naar haar op zoek. En hij vergeet nooit een gezicht.”

Mijn mening
Ik las eerder al Stille grond van Hilde Vandermeeren (recensie) en was daar erg enthousiast over, dit boek had ik al een hele tijd liggen en tijdens de leesmarathon van dit weekend (BOOKMASreadathon van Oh my book) ben ik er eindelijk aan toegekomen. En ik werd niet teleurgesteld!

Wat lijkt me het bizar om te moeten leven met een syndroom waardoor je geen gezichten kunt herkennen (Prosopagnosie) en als je je dan in zo’n dreigende situatie bevindt als Claire in dit boek… Wie kun je nog vertrouwen?
Het levert een boeiend en superspannend verhaal op, waarvan je niet kunt wachten om te weten te komen hoe het afloopt. Weer een heerlijk weglezend boek met een sterke hoofdpersoon van Hilde Vandermeeren!

Als alles duister wordt
ISBN 9789021446813 – Uitgever: Uitgeverij Q – 256 pagina’s – Verschenen: maart 2013

0 thoughts on “Als alles duister wordt – Hilde Vandermeeren

  1. Ik wil al lang iets van Hilde Vandermeeren lezen maar tot nu toe nog niet van gekomen… Jammer! Ik heb haar ooit ontmoet op de boekenbeurs in Antwerpen en vind haar een heel vriendelijke vrouw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.