Molboekje 2016

Molboekje
Wie is de Mol?

Ben jij ook een “Molloot”? (Een “Wie is de Mol?” fan) Mijn man en ik wel! Ik heb zelfs alle seizoenen tot nu toe gezien! We kijken uit naar zaterdag 2 januari 2016, als het nieuwe seizoen begint. Voor het eerst zullen we nu het Molboekje erbij hebben. Benieuwd of die ons gaat helpen om de Mol te ontmaskeren…

Molboekje2
Het boekje

Dit luxe gebonden notitieboekje, wat erg mooi vormgegeven is, bevat niet alleen notitiebladen waar je op bij kunt houden wat er per aflevering gebeurt – titel van de aflevering, opdrachten, verdacht, exit – maar ook een hoop leuke informatie en wetenswaardigheden. Er is een intro van presentator en ex-deelnemer Art Rooijakkers, wordt uitleg van het spel gegeven, de geschiedenis van WIDM wordt samengevat, Mollen van afgelopen seizoenen geven tips, er staan interviews met oud-deelnemers in en achterin een verdenkschema om bij te houden.
Natuurlijk worden de deelnemers van dit seizoen aan je voorgesteld (ik kende er maar drie dit jaar, jij?) en wordt er informatie gegeven over waar het spel zich dit keer afspeelt; De Dominicaanse Republiek.

Molboekje3
Ik denk dat manlief en ik ons wel zullen vermaken tijdens het kijken van “Wie is de Mol? 2016”! We hebben een hoop om over na te denken en op te schrijven. En dan maar kijken of we gelijk gaan hebben…

Tip: Ben jij een WIDM fan, dan is Molboekje 2016 een ideaal cadeautje voor onder de kerstboom, dus vergeet hem niet op je verlanglijstje te zetten! 😉

Molboekje4
Molboekje 2016
ISBN 9789400506534 – Uitgever: Gloriae – 160 pagina’s – Verschenen: november 2015
O.a. verkrijgbaar bij Bruna

0 thoughts on “Molboekje 2016

  1. Oh, kan niet wachten tot het weer gaat beginnen. Ken ook weinig van de kandidaten van het komende seizoen, maar dat maakt verder ook niet echt uit. Ik zit er overigens bijna ieder jaar naast, haha, maar het blijft een heerlijk programma om te volgen.

  2. Gaaf, ben benieuwd in hoeverre het boekje je gaat helpen 🙂 Twijfelde vorig jaar ook over het aanschaffen van een Molboekje, maar heb het toen niet gedaan. Misschien dit jaar toch maar wel doen… Oeh, nu heb ik extra zin in Wie is de Mol! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.