Even blogpauze

Zoals jullie misschien wel gemerkt hebben lukt het bloggen even niet zo goed. Heb deze week nog geen recensie geschreven en amper gelezen. De reden voor deze blog- en leesdip is dat ik overspannen ben. Ik krijg dus niet veel gedaan en moet ook vooral niet teveel willen doen.

Ik heb geen idee hoe lang de blogstilte zal duren, wie weet heb ik ineens de zin en de rust om recensies te schrijven, misschien nog even niet. Ik hoop vooral dat de leesrust weer terugkomt, want ik heb zoveel moois liggen en zoveel zin in die mooie boeken!

Jullie merken het vanzelf… Tot die tijd blijf ik gewoon hier en op social media mooie boekenplaatjes met jullie delen πŸ˜‰

-X- Judith

0 thoughts on “Even blogpauze

 1. Belangrijker is nu om dingen te doen waar je blij van wordt en waar je energie van krijgt, als dat even niet bloggen is, so be it. Zin om te bloggen komt vast vanzelf wel weer. Sterkte in ieder geval.

 2. Neem je tijd Judith, hoe langzamer je probeert te herstellen, hoe sneller het gaat. Sterkte in deze vervelende tijd en weet…het gaat over :). Dikke kus!

 3. Veel sterkte! Ik hoop dat je toch af en toe van die mooie boeken kunt genieten – dat kan ook zonder recensie πŸ˜‰ Enne, mooie boekenplaatjes zijn Γ³Γ³k leuk!

 4. Soms schieten woorden te kort om te zeggen wat je wilt, maar weet dat ik met je mee leef en je heel veel sterkte toe wil wensen om hier weer bovenop te komen. Geniet van de zon de komende dagen en neem vooral de tijd voor jezelf.

 5. Wat naar om te lezen! Ik wens je alle goeds en veel moed en kracht om er weer bovenop te komen.
  Voel geen druk om het lezen en je blog bij te houden, dat komt allemaal wel weer op z’n pootjes terecht. Sterkte!

 6. Denk nu vooral aan jezelf Judith, en luister goed naar je lichaam. Heel belangrijk. Je lichaam geeft precies je grenzen aan. Lekker doen waar je zin in hebt, probeer je hoofd leeg te maken door veel in de natuur te wandelen en te fietsen. Bloggen komt wel weer. Ik blijf je toch trouw.
  Dikke kus.

  Corrie.

 7. Geen dingen met tegenzin doen, dat werkt niet.
  Beetje bij beetje komt de blogzin vanzelf weer en dan zien we wel weer iets verschijnen hier πŸ™‚
  Neem je tijd, kom lekker tot rust en doe wat voor jou nu het belangrijkste is, sterkte.

 8. Lieve Judith, wat een naar bericht en wat goed dat je het zo uitspreekt hier. Neem alle tijd die je nodig hebt en dan nog een beetje extra. Je bent een kanjer, een superlieve mamma en een geweldige blogster. Dan gaan we het toch gewoon even een tijdje niet over boeken hebben. Al eens aan haken gedacht? πŸ™‚ Veel liefs.

 9. Neem alle alle alle tijd die je nodig hebt (en nog een beetje meer)… wij kunnen best even zonder je, het zal moeilijk zijn, maar toch πŸ˜‰ … De Gilmore Girls bingewatchen is een prima idee en vergeet ook de kattenfilmpjes niet. Take care!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.