Zomerhitte – Marijke Verhoeven

Zomerhitte
Samenvatting

“Om mij uit mijn isolement te halen, had Lucy besloten dat ik mijn oude hobby maar weer eens leven moest inblazen, dus had ze deze schildercursus voor me geboekt, in Zuid-Limburg, in een exclusief en luxe hotel waar het me aan niets zou ontbreken, had ze gezegd.”

Laura’s relatie is net over en om haar af te leiden stuurt haar beste vriendin Lucy haar op schildercursus in een luxe hotel in Zuid-Limburg. Daar ontmoet ze de sexy tuinman Michel en ook Philip Cools, de schilder, laat haar niet onberoerd. Afleiding genoeg in ieder geval!
Maar er is wel iets gaande daar. Mensen lijken niet te zijn wie ze zeggen… Wie is er oprecht en wie niet?

“Ik beet op mijn onderlip en voelde alweer die siddering door mijn buik trekken.”

Auteur
“Marijke Verhoeven (Groningen 1967) volgde een opleiding aan de hotelschool en werkte in de evenementenorganisatie voordat zij in 2011 besloot fulltime te gaan schrijven. In 2012 debuteerde zij met de thriller ‘Onder invloed’. Haar schrijven kenmerkt zich door een vernieuwende combinatie van spanning, sensuele romantiek en een vleugje humor.”

Mijn mening
Zomerhitte heb ik heerlijk in de tuin in het zonnetje in één ruk uitgelezen. Een aangename eerste kennismaking met Marijke Verhoeven.
Het verhaal is vlot geschreven en heerlijk zinderend. Twee sexy mannen; de zonnige Michel en de duistere Philip, de zwoele verhaallijn afgewisseld met een fijne spanning en een leuke hoofdpersoon die zich ook anders voordoet dan ze is, wat wil een mens nog meer?
Perfect vakantieleesvoer zou ik zeggen! In de tuin, op het strand of op een zwoele zomeravond op het balkon 🙂 En ik ben zeker benieuwd naar meer van Marijke!

Zomerhitte
ISBN 9789461091383 – Uitgever: De Crime Compagnie – 237 pagina’s – Verschenen: juni 2015

5 thoughts on “Zomerhitte – Marijke Verhoeven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.