Mijn Man: Ontdekking – Jodi Ellen Malpas

Mijn man ontdekking
Samenvatting
Let op! Kan spoilers bevatten als je deel 1 nog niet gelezen hebt!

“Het is vijf dagen geleden dat ik Jesse Ward voor het laatst heb gezien. Vijf dagen door een hel, vijf dagen leegte en vijf dagen vol tranen.”

Dit tweede deel van de Mijn Man-trilogie gaat verder vijf dagen na deel één. Ava heeft Jesse vijf dagen geleden dronken en razend achtergelaten. Ze weet nu dat zijn “hotel” The Manor geen hotel is, maar een seksclub. De beelden van wat hij daar allemaal uitgespookt heeft malen door haar hoofd. Ze dacht Jesse een beetje te kennen, maar het blijkt dat ze hem helemaal niet kent.
Jesse’s vrienden halen Ava over om een kijkje bij hem te gaan nemen, want ze hebben al vijf dagen niks van hem gehoord of gezien. Ze treffen hem bewusteloos aan. Als hij bijkomt en Ava ziet wil hij haar niet meer loslaten. Ava besluit hem nog één kans te geven, maar dan wil ze wel eerlijke antwoorden van hem. Zal ze nu echt meer te weten komen van wat Jesse heeft gemaakt tot de complexe man die hij nu is?

“Dat is jouw probleem, Jesse. Je wilt alles oplossen door me met je lichaam af te leiden, in plaats van met me te praten en eerlijk te zijn. Dat kan ik niet nog eens laten gebeuren.”

Auteur
“Jodi Ellen Malpas is de nieuwe it-girl onder de eroticaschrijfsters. Ze is ontdekt door een groot en gerenommeerd literair agentschap toen haar in eigen beheer uitgegeven Mijn man een overweldigend succes bleek. Jodi woont met haar man en kinderen in het Verenigd Koninkrijk.”

Mijn mening
Ik heb dit boek gelezen voor Boekreviews.nl, dus als je wilt weten wat ik ervan vond klik je hier.

Mijn Man: Ontdekking
ISBN 9789401600965 – Uitgever: Xander Uitgevers – 507 pagina’s – Verschenen: augustus 2014 – Originele titel: Beneath this man – Vertaald door: Textcase – Deel 2 in de Mijn Man-trilogie
O.a. verkrijgbaar bij Bruna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.