Hebben hebben hebben ;-)

20140426-152513.jpg
Ik ben schuldig! Geen plek meer in de boekenkamer? Wat betekent dat? Nee hoor, ik blijf gewoon boeken kopen! πŸ˜€
Van de week bij Bruna drie boeken besteld, gisteren van een medeboekenwurm een boek overgenomen, vandaag op de vrijmarkt een (kook)boek gekocht… (Als ik wat mobieler was geweest en veel meer had kunnen rondstruinen zou het daar ook vast niet bij gebleven zijn, al ben ik natuurlijk wel enorm kieskeurig qua boeken ;-))

Hebben jullie een leuke (jaloersmakende) boekenbuit vergaard vandaag?

0 thoughts on “Hebben hebben hebben ;-)

  1. Door alle blogposts van Nederlandse medeblog(st)ers begin ik het erg jammer te vinden dat ik vandaag niet in jullie land vertoef. πŸ™‚ Proficiat met je nieuwe aanwinsten.

  2. Een boekenkamer? Dat klinkt sjiek πŸ™‚
    Ik heb vandaag lekker in het zonnetje genoten van een boek en een krantje. Moet zeggen dat ik, sinds ik ben begonnen met mijn blog begin dit jaar, regelmatig boeken heb aangeschaft onder het mom van “het is voor mijn blog”. Dus heb nu maar even besloten voorlopig geen boeken aan te schaffen, want heb voorlopig wel even genoeg liggen. Maar ja, boeken zijn ook wel mijn zwakte, dus we zullen zien hoe lang ik het ook echt volhoud

    1. De kleine slaapkamer is omgedoopt tot boeken cq kleedkamer, bijna alle boeken staan daar, samen met onze kledingkasten πŸ™‚ Herkenbaar, weet altijd wel weer een excuus te bedenken om toch een boek te mogen kopen haha.

      1. Ja, leuk is dat he πŸ˜‰ ik vond het alleen wel jammer dat ik geen tijd/kans had om zelf tussen de boeken te snuffelen, maar volgende maand is er een boekenmarkt en ik heb me voorgenomen om dan voor mezelf wat boeken te gaan halen. Ik heb nog een hele stapel om de komende tijd te lezen, maar van boeken kan je volgens mij nooit genoeg exemplaren hebben πŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.