Ken je Voordeelboekenonline al?


Ken je Voordeelboekenonline.nl al?  Dat is een online boekenwinkel vol met goedkope boeken. Ze verkopen nieuwe – voordeelboeken, ramsj of lichtbeschadigde – boeken met korting tot wel 35%, ze verzenden super snel (voor 12u besteld, de volgende dag in huis, en dat klopt echt!) en ze hebben een heerlijk uitgebreide collectie. Ik ging aan de hand van mijn wensenlijst () rondkijken en kon zo het winkelmandje volgooien…


Ik mocht vier boeken uitzoeken voor deze samenwerking en daarvoor keek ik allereerst bij de goedkope kinderboeken, want daar genieten we zeker weten met zijn allen van hier in huize Van Pel.  Ik kon twee al wat oudere Leopold & Gemeentemuseum Den Haag (nu Kunstmuseum) titels afvinken die ik al een tijdje wilde hebben (De jongen die in de muur verdween – Lydia Rood & Nacht in het poppenhuis – Thé Tjong-Khing & Anna Woltz) en daarnaast twee recente Daan Remmerts de Vries & Mark Janssen boeken van Uitgeverij Volt die ik dolgraag wilde hebben!  (Sneeuwwit & Het Jungleboek)


Ik weet niet of er boeken van deze bestelling onder de ‘lichtbeschadigde boeken’ vielen, maar er zat maar op één boek een te verwaarlozen lichte beschadiging aan de rand van de omslag. Verder zien ze er prachtig uit! Wat gaan we hier een (voor)leesplezier aan beleven!
Omdat ik nog zóveel meer boeken van mijn/onze wensenlijst had gespot, besloot ik ook nog een eigen bestelling te plaatsen, kon ik mooi nog een keer Voordeelboekenonline.nl ervaren.  En ja hoor: weer heel vlot de bestelling binnen, weer prachtige boeken! Er zat er maar eentje bij waar de kaft een klein vouwtje had. Alle vier heel blij, want ik had voor ieder twee boeken besteld. (Uitwisselbaar ook nog eens natuurlijk. )


Deze voordelige online boekenwinkel heeft echt voor ieder wat wils met hun uitgebreide collectie. Wat dacht je van een Formule 1 boek? Of een strip of graphic novel? Of een Dwarsligger? Of een natuurboek? Of een kunstboek? Of een poëziebundel? De keuze is echt reuze! En alles met een fijne korting. 
En nog gauw een tip: t/m 28 oktober geven ze 10% extra korting op de licht beschadigde boeken. (En verzenden is altijd gratis vanaf €25)
Ik ben benieuwd of er iets voor je tussen zit!

-X- Judith

PS: Ik koop graag boeken, op de eerste plaats bij de fysieke boekhandel (als we een dagje op pad zijn móét ik altijd naar de boekwinkel), maar zeker ook tweedehands en op voordeelboekensites als deze, wel zo fijn als je zo’n veellezer en veelkoper bent…

2 thoughts on “Ken je Voordeelboekenonline al?

  1. Ik ontdekte ook Voordeelboekenonline, fantastisch.
    Maar ik vraag me af: hoe verhoudt zich dit tot de gewone boekwinkels? Krijgen die het hierdoor nog moeilijker om zich te handhaven, en gaan ze misschien zelfs verdwijnen, omdat we nu alles zo makkelijk goedkoop online kunnen kopen?

    1. Ik durf daar geen antwoord op te geven, vind het ook altijd lastig afwegen. Ik zelf zorg voor een mix van nieuw/tweedehands/voordeel, dus steun zeker bewust ook vaak de fysieke boekhandel <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.