Luister naar je innerlijke godin: maak je eigen erotische fantasieën waar! Een gids voor beginners

Luister naar je innerlijke godin

Tekst: LHDO Productions en Zamarra Kok
ISBN 9789045203799
Uitgever: Karakter Uitgevers B.V.
144 pagina’s
Verschenen: november 2012

Hoe kinky is jouw relatie?

Fantaseer je wel eens over seks waarbij onderdanigheid en overmeestering een rol spelen? Lijkt het je lekker om vastgebonden te worden, of een tik op je billen te krijgen of die te geven? Je bent niet de enige, blijkt uit het overweldigende succes van erotische titels als de Vijftig tinten-trilogie en Negentig dagen Genevieve.

Dat opwindende spel van psychologische overheersing en fysieke inperking heet BDSM, een geweldige manier om je seksleven een nieuwe boost te geven en je kinky wensdromen waar te maken. Stap voor stap en binnen emotionele en seksuele grenzen.

Luister naar je innerlijke godin is een gids voor beginners die je stapsgewijs introduceert in de wereld van de BDSM. Dit praktische en informatieve boekje is bedoeld voor iedereen die wel wat meer wil weten over de sensuele kunst van dominantie, bondage en spanking, en speeltjes die je erbij kunt gebruiken. Laat je inspireren door de spannende rollenspellen en maak de overstap van alledaagse seks naar kinky seks.

MAAK JE EIGEN EROTISCHE FANTASIEËN WAAR!

Naar aanleiding van het lezen van o.a. de Vijftig-tinten trilogie en de boeken van Renee van Amstel wilde ik toch wel wat meer te weten komen over BDSM. Wat houdt het precies in? Waarom “kiezen” mensen ervoor om eraan te doen? Is het een hobby, een rollenspel, een levensstijl?
Ik heb over dit onderwerp twee boeken gekregen om te recenseren, waarvan ik deze als eerste bespreek, aangezien dit de “beginners-gids” is, een introductie.
Van Boekreviews.nl heb ik “Luister naar je innerlijke godin” gekregen om te recenseren.

“Welkom in de wereld van BDSM. Een opwindende wereld, waarin alles mag en niets moet.
De afkorting BDSM staat voor ‘bondage en discipline/dominantie en submissie/sadisme en masochisme’.”

Het boek begint met een uitleg van de afkorting BDSM en wat er onder BDSM verstaan wordt, de basisprincipes en “regels”. Er worden tips gegeven over hoe je van een Vanilla (conventioneel) seksleven naar een wat meer Kinky (openstaand voor experimenteren) seksleven kunt komen, hoe je samen met je partner op een speelse manier kunt ontdekken wat jullie fijn vinden, wie welke rol op zich neemt en waar jullie grenzen liggen.
In de hoofdstukken komen de onderdelen Bondage, Spanking, Fantasie in Film en Fictie, Fetisj, Speeltjes en tot slot De Rollenspellen aan bod. Je krijgt zo een beeld van wat er allemaal mogelijk is, welke boeken en films je ter inspiratie kunt gebruiken, wat voor fetisjes er zoal zijn, wat er allemaal aan attributen te koop (en te improviseren) is en er worden wat rollenspellen suggesties gegeven waarmee je BDSM in de praktijk kunt brengen.

“De 3 V’s zijn de basis voor elke BDSM-relatie: Veiligheid, (gezond) Verstand en Vrijwilligheid.”

Wat het boek je ook leert: Houd bij het lezen van het boek en het uitvoeren van de ideeën altijd in het hoofd: blijf communiceren, evalueer en maak goede afspraken. De bedoeling is dat BDSM je seksleven verrijkt, niet dat het je uit elkaar drijft. En zonder blind vertrouwen in elkaar moet je er sowieso niet aan beginnen!

Luister naar je innerlijke godin is een leuke, speelse en praktische handleiding voor wie geïnteresseerd is in en/of wil snuffelen aan BDSM en voor wie wat meer spanning in de slaapkamer wil (of erbuiten 😉 )…

Follow my blog with Bloglovin

One thought on “Luister naar je innerlijke godin: maak je eigen erotische fantasieën waar! Een gids voor beginners

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.