Biebmiepje helpt je de winter door! ;-) (Winactie #2)


Biebmiepje helpt je de winter door! πŸ˜‰
Ik heb weer wat mooie boeken uit de kasten getrokken die weg mogen, dus het is tijd om wat boekenpakketten te verloten! Β Het pakket van vorige week is al naar een blije winnaar toe! Als tweede heb ik nu een verrassingspakket met 12 Young Adult-boeken samengesteld.
Let op: Ik vraag jullie wel om de verzendkosten voor eigen rekeningΒ te nemen (NL €6,75). Lees gauw verder hoe je kans maakt:

Winnen!
Wat moet je doen om kans te maken op dit verrassingspakket? Β 

Winactie afgelopen! Winnaar Rana heeft een mailtje gehad! <3Β 

 • Je volgt mijn blog via één of meerdere van de mogelijke kanalen
 • De winactie delen is lief!
 • Je laat een reactie achter onder dit blogbericht
 • Je reageert vΓ³Γ³r vrijdag 25 november, want dan neem ik contact op met de winnaar
 • Heb je gewonnen? Reageer dan ajb binnen 3 dagen op mijn mail, anders kies ik een andere winnaar
 • Nogmaals: De verzendkosten zijn voor eigen rekening! (PostNL €6,75 NL)

Succes!
-X- Judith

PS: Het lijkt me eigenlijk niet nodig om te melden, maar: de boeken zijn uiteraard niet bedoeld voor verkoop! Doorgeven mag altijd. -X-

56 thoughts on “Biebmiepje helpt je de winter door! ;-) (Winactie #2)

  1. Ik doe heel graag mee! Het gefluister achter de deur staat bovenaan mijn wishlist (vond het vorige boek van T.J.Klune zooo mooi), en ik zie er ook wat dingen tussen (zoals Mel Wallis de Vries) waar ik mijn dochter heel happy mee zou maken!

 1. Wat een toffe winactie! Ik zie zo al een paar die nog op mijn wishlist staan en wat leuk dat een deel ook nog een verrassing blijft. Ik doe heel graag mee πŸ™‚ Ik volg je op IG (@simone_leest)

 2. Ik doe graag mee voor deze Young Adult boeken voor mijn dochter die verzot is op lezen en ook graag boeken bijhoudt (en schikt en herschikt) in haar boekenkast. Ik maak met plezier de verzendkosten over.

 3. Ik ben dol op YA boeken, daar zitten zoveel pareltjes tussen! Dus ik doe graag mee met je lieve winactie πŸ™‚

 4. Ik doe supergraag mee (stiekem vooral voor Klune en heeeeel benieuwd naar wat ik niet kan zien). De ‘buit’ zou ik dan ook kunnen delen met de schoolbieb. Duim duim duimerdieduim…

 5. Wat een mooi pakket voor mezelf en mijn tiener dochters. De mooie boeken van Monica Haak en ‘Het gefluister achter de deur’ schijnt echt een mustread te zijn.

 6. Ik doe heel graag mee voor m’n zoon en mezelf. Vooral naar het boek van Klune zijn we benieuwd. Ik volg je op IG met m’n vintage_tins account. πŸ˜‰

 7. Heel graag voor mijn dochter. Deze week wordt ze 13 en helaas heeft ze sinds deze week de diagnose diabetes. Lezen deed ze al graag en zeker nu ze zich niet lekker voelt en niet alle dagen naar school kan is lezen een fijne afleiding!

 8. Wat een super leuke winactie!!πŸ€πŸ€ ik doe zeker mee!!πŸ₯°πŸ“š want wat staan er een leuke boeken bij zeg die zeker nog op mijn verlanglijstje staan!😊❀️

 9. Wat een mooi pakket! Geweldig om deze samen met mijn dochter te lezen! We vinden het leuk om het er dan over te hebben (een soort mini clubje)

  Daarna zal ik ze in de mini bieb zetten die ik beheer op mijn werk bij een thuiszorg organisatie zodat mijn collega’s ze ook kunnen lezen voor de broodnodige ontspanning na een dag vol zorg voor hun cliΓ«nten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.