Win een prentenboekenpakket! #kinderboekenweek


Het is nog t/m zondag Kinderboekenweek, dus het leek me wel leuk om ter ere daarvan een verrassingspakket met 11 prentenboeken te verloten!
De kinderen hebben flink opgeruimd in hun kasten en deze prachtige boeken (snik, mijn hart ) mogen andere kinderen gaan blij maken!
Let op: Ik vraag jullie wel om de verzendkosten voor eigen rekening te nemen (NL €6,75). Lees gauw verder hoe je kans maakt:

Winnen!
Wat moet je doen om kans te maken op dit verrassings-prentenboekenpakket (met linnen tasje erbij)?

De winactie is afgelopen! Winnaar Carin heeft een mailtje ontvangen! <3 

 • Je volgt mijn blog via één of meerdere van de mogelijke kanalen
 • De winactie delen is lief!
 • Je laat een reactie achter onder dit blogbericht
 • Je reageert vóór dinsdag 18 oktober, want dan neem ik contact op met de winnaar
 • Heb je gewonnen? Reageer dan ajb binnen 3 dagen op mijn mail, anders kies ik een andere winnaar
 • Nogmaals: De verzendkosten zijn voor eigen rekening! (PostNL €6,75 NL)

Succes!
-X- Judith

PS: Het lijkt me eigenlijk niet nodig om te melden, maar: de boeken zijn uiteraard niet bedoeld voor verkoop! Doorgeven mag altijd. -X-

23 thoughts on “Win een prentenboekenpakket! #kinderboekenweek

 1. Ik doe graag mee voor dit pakket voor mijn jongste! Bijna elke avond zit hij in bed met een stapel prentenboeken in bed te ‘lezen’ 🙂

 2. O die mogen wel een tijdje in mijn boekenkast logeren en dan gaan ze door, waarschijnlijk naar M die de boeken weer in haar klasboekenkast gaat gebruiken.

 3. Ik doe ook graag mee!! Er zitten mooie boeken in het pakket. De boeken die we al hebben, zullen we doorgeven aan andere boekenfans!

 4. Wat lief dat jullie deze boeken willen doorgeven. Ik doe heel graag mee om de boeken weer met liefde voor te lezen aan onze jongens.

 5. Wat een mooie actie! En super lief dat ze dit doen. Ik zou het heel graag willen winnen voor onze nieuwe school, waar wij de bibliotheek aan het opzetten zijn. Wij zijn in augustus gestart in Almere IKC de Woudreus.

 6. Oh, als ik ergens gelukkig van word is het mooie boeken. Mooie prentenboeken zeker. Om zelf te lezen, om voor te lezen, om neer te zetten op tafel. Al ben ik volwassen mijn innerlijk kind kan er zo dolblij van worden. Dus ik gun het iedereen maar doe zelf graag mee nu. Voor mezelf, mijn kinderen en alle kinderen die ik vaak voorlees.

 7. Wat een leuke actie. Ik zou dit pakket graag winnen voor mijn Mees die binnenkort 4 gaat worden. Fijn samen lezen. Daarna neem ik ze mee naar school, zodat er nog veel meer kinderen van kunnen genieten.

 8. Wat een gi-ga-geweldig leuk pakket! Hier kan ik de lieve kinderen van mijn lieve vriendinnen zeker blij mee maken, ik lees ze graag voor (al ben ik zelf ook dol op mooie prentenboeken)

 9. Wat een leuke actie en gave boeken. Ik zou het pakket graag winnen voor mijn meissie die bijna 2 wordt en voor haar kinderdagopvang.

 10. Wow 😍 dit boekenpakket zou geweldig zijn voor me dochtertje van 2,5.Lekker samen op de bank voorlezen daar krijgt ze nooit genoeg van.plaatjes kijken en genieten 😀

 11. Super leuk dit boekenpakket!! 😀 Altijd word ik blij van dat de Kinderboekenweek bestaat en hoop dat daardoor veel kinderen blijven en gaan lezen! Doe dan ook graag mee voor mijn kleinzoon, die boeken gelukkig geweldig vindt..haha van wie zou hij dit hebben! 😉

 12. Ik doe graag mee! Als juf en moeder ben ik dol boeken. Nieuwe boeken zijn altijd welkom, een mooie leesstimulans voor kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.