Boekigs van Bekking & Blitz


Boekigs van Bekking & Blitz  
Ik kreeg van Bekking & Blitz, een webshop waar je de mooiste kunstcadeaus kunt vinden (je komt het merk ook tegen in o.a. museumshops), een geweldig leuk cadeaupakket met producten uit hun webshop, en allemaal hebben ze iets te maken met kinderboeken.
Ik ga al dat moois hieronder laten zien én heb ook nog een leuke kortingscode voor mijn lezers!
Deze ‘boekige’ producten kreeg ik:

 
Kaartenmapje: Alfabet, Charlotte Dematons 
Een set van 10 prachtige dubbele vierkante kaarten (14,5 x 14,5 cm) met envelop met supermooie illustraties, 2 x 5 verschillende, uit het prentenboek Alfabet van Charlotte Dematons.
Deze set is zo te zien momenteel niet verkrijgbaar, maar er is nog veel meer moois van Charlotte Dematons te vinden, zoals: puzzels, magneten, placemats of een Winter-kaartenset!


To-Do Koelkastmagneet & Memo blocnote: Jip en Janneke met Takkie, Fiep Westendorp 
Een heel handig en superleuk – ik hou van Jip, Janneke en Takkie – koelkast notitieblokje (de magneet is echt lekker sterk!), zo heb je je boodschappenlijstje dicht bij de bron.  En een ‘schuin afgesneden’ blokje met memoblaadjes, ook al zo’n leukerd! Allebei met rood-wit-blauw-achtige rand. Rustig, wel nodig bij schrijfblaadjes, en toch sprekend door dat randje!
En er zijn nog veel meer leuke Fiep Westendorp producten verkrijgbaar; schriften, kaarten, een verjaardagskalender, etc…


Notitieboek A5, zachte kaft: van Mug tot Olifant, Ingrid & Dieter Schubert 
Een mooi notitieboek voor mijn verzameling!  (ik gebruik ze wel gewoon, hoor!) Met niet alleen op de omslag een prachtillustratie van Ingrid & Dieter Schubert uit van Mug tot Olifant, maar ook op de schutbladen (zie hieronder). Met gelinieerd 100 grms houtvrij papier (altijd fijn!).
Ook van Ingrid & Dieter Schubert zijn er meer producten verkrijgbaar, denk aan: kaarten, servetten, puzzels, etc…


Ik mocht ook nog zelf wat uitkiezen en ik koos voor een A6 notitieboek met daarop De kus van Gustav Klimt. Want: ze hebben bij Bekking & Blitz natuurlijk naast producten met illustraties erop van geweldige illustratoren (ook Floor Rieder en Dick Bruna o.a.), nog een heleboel geweldige producten met werken erop van verschillende kunstenaars! De meest gave collecties komen voorbij: Claude Monet, Frida Kahlo, Vermeer, Mondriaan, Rembrandt, Escher, etc… Verjaardagskalenders, servetten, spiegeltjes, tasjes, paraplu’s, brillenkokers, posters… Echt voor ieder wat wils!


Kortingscode
Ben jij net zo weg van alles op de website van Bekking & Blitz als ik? En zoek je nog een leuk cadeautje voor jezelf of een ander? Dan heb ik een leuk cadeautje! Met kortingscode biebmiepje15 krijg je 15% korting op je bestelling op www.bekkingblitz.nl
(Ik heb bij ieder van mijn producten doorgelinkt naar de collectie in de webshop, zo kun je alles makkelijk terugvinden!)

Ik ben benieuwd of jullie iets gaan bestellen! Heel veel kijk- en shopplezier!
En Bekking & Blitz hartelijk bedankt voor deze leuke samenwerking!
-X- Judith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.