Remy leest: Ninja Kid 4: Ninja steelt de show – Anh Do & Jeremy Ley

Ik ben Nelson Kramer. Tot mijn tiende was ik een magere, onhandige nerd. Maar op mijn tiende verjaardag werd ik wakker met fantastische ninja-talenten. Nu ben ik de Ninja Kid!

Korte inhoud
“Het circus komt naar de stad en Nelson en zijn vrienden maken kans om mee te doen! Nelson zou het liefst de show stelen met zijn ninjatrucs, maar jammer genoeg moet hij die verborgen houden. Maar wat moet Nelson doen als de show volledig uit de hand loopt en het wel héél gevaarlijk wordt? Lukt het Nelson om Putdam te redden zonder te verraden dat hij de ninja kid is?”

‘Over drie dagen zijn er audities voor de speciale uitvoering,’ zei juf Snel. ‘Dus kies iemand uit en bedenk samen een circusnummer!’ 

Remy (10) leest
Er is circus in de stad waar Nelson (Ninja Kid) woont. Hij en zijn vrienden krijgen de kans om mee te doen, maar ze worden het niet. Nico en Nina wel; Nico is een mens en Nina is neushoorn. Maar dan gaat het mis… Nico heeft een heel dierenleger waarmee hij alles verwoest. Dit verpest het hele circus en Ninja Kid en H-gast moeten ingrijpen…

Ik vond dit weer een superleuk en grappig boek! Ik zou ook wel de krachten van Nelson willen! En steeds de slechterik verslaan!
Ik vind het zo grappig, die oma van Nelson maakt alle gadgets, maar die zijn niet altijd even goed.  Er zitten wel hele goede tussen!
Ik geniet steeds opnieuw van deze superleuke serie en ik hoop dat er nog superveel delen komen!
(Ook mama vond dit weer een heel leuk boek, zij heeft hem ook meteen gelezen.)

Veel leesplezier!
-X- Remy (& Judith)

Ninja steelt de show 
ISBN 9789020673999 – Uitgeverij Kluitman – 192 pagina’s – Verschenen: juni 2021 – Vertaald door: Mariella Manfré – Illustraties: Jeremy Ley – Deel 4 in de Ninja Kid-serie – Leeftijd: 7+

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.