Remy leest: Stick Dog (2) wil een hotdog – Tom Watson

Goed, je weet nu dat ik niet al te best kan tekenen en dat Stick Dog vrienden heeft met rare namen.
Dan is er nog iets wat je uit deel één moet weten: eten is het belangrijkste in Stick Dogs leven. Hij is altijd op zoek naar iets lekkers.

Korte inhoud
“Stick Dog en zijn vier chaotische hondenvrienden hebben bijzonder veel trek in hotdogs, maar voor ze daarvan kunnen genieten, hebben ze een plan nodig… Want als ze hun eeuwige vijand – wasbeer Felicia – willen verslaan in de strijd om de snacks van de hotdogkraam, moeten ze slim zijn.

Hilarische illustraties, een supergrappige verhaallijn en megaveel avonturen: Stick Dog is een nieuwe kinderboekenheld met vier poten, een natte neus en bovenal een onstilbare honger…

Wat er ook gebeurt, deze honden zijn vastbesloten om vanavond hotdogs te eten!”

Hij had honger en moest snel iets eten. En als Stick Dogs maag begint te knorren, krijgen zijn vrienden ook honger. Zo gaat het altijd.

Remy ( 10 vandaag! ) leest
Stick Dog en zijn vrienden zijn aan het spelen als Stick Dog honger krijgt. Toen kwamen ze een hotdogkraampje tegen en kregen ze zin in hotdog. Ze bedenken plannen om hotdogs te pakken te krijgen en dan gaan ze het proberen…

Dit boek was leuk en grappig! Stick Dog en zijn vrienden hebben altijd gekke ideeën, zoals dat ze een helikopter kopen en worstjes vanuit de lucht gaan pakken.
Ik vind de tekeningen heel grappig omdat het eigenlijk gewoon maar een paar lijntjes zijn en eigenlijk zijn ze best wel lelijk maar doordat het zo lelijk is is het juist grappig en leuk!
Ik hoop dat er nog meer delen komen van Stick Dog ? , omdat ik het een hele leuke en grappige graphic novel-serie vind!

Veel leesplezier!
-X- Remy (& Judith)

Stick Dog wil een hotdog
ISBN 9789402705065 – Uitgever: HarperCollins Holland – 220 pagina’s – Verschenen: april 2021 – Vertaald door: Maren Mostert – Deel 2 in de serie – Leeftijd: 8+

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.