Remy leest: Max Modderman 6: Superheld – Matt Stanton

Ik heb nieuws.
Haal even diep adem.
Oké. Daar gaan we…
Ze gaan een paar scènes van de nieuwe Kapitein Krachtpats-film in Roestheuvel opnemen!

Korte inhoud
“Er wordt een nieuwe superheldenfilm opgenomen. En wie kan er beter de rol van Kapitein Krachtpats spelen dan Max Modderman?

Max en zijn vrienden maken in dit nieuwe avontuur weer van alles mee: een ontmoeting met een bodyguard die De Koelkast heet, een overval bij de juwelier, de beste schoolbijeenkomstgrap ooit en een échte superheld genaamd Donderflats: het is gekker dan ooit in Roestheuvel!”

Lokaal talent mag auditie doen voor een rol in de film, en als ik iets ben, dan is het wel lokaal talent. Ik ben de grappigste van de klas! En ik weet wel zeker dat de kleine Kapitein Krachtpats vroeger ook een grapjas was. Dus wie zou hem anders moeten spelen?

Remy (9) leest
Dit boek gaat over een jongen die Max Modderman heet. In zijn stad wordt een film opgenomen en die film gaat over zijn favoriete superheld Kapitein Krachtpats. De film gaat over die superheld toen hij nog klein was.
Er worden audities gedaan voor wie de beste speler is en Max doet ook mee. Maar hij wordt het niet en hij doet allemaal pogingen om die rol wel te krijgen…

Ik vond dit weer een superleuk deel net als álle andere Max-boeken!
Ik vond dit boek superleuk omdat het over superhelden gaat en dat vind ik wel cool!  En de naam van Max als superheld is ook heel erg grappig het is Donderflats, terwijl hij eigenlijk Donderflits wilden heten.
Ik heb weer genoten van dit boek en had hem al heel snel uit (het leest heel makkelijk). Ik heb nu alweer veel zin in de volgende Max Modderman!
(Jammer dat er niet vast een voorproefje in dit boek staat!)

Veel leesplezier!
-X- Remy (& Judith)

Superheld
ISBN 9789402706680 – Uitgever: HarperCollins Holland – 288 pagina’s – Verschenen: april 2021 – Vertaald door: Angelique Verheijen – Deel 6 in de Max Modderman-serie – Leeftijd: 7+

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.