Hoera! #biebmiepje8jaar (winactie!)


 Hoera! #biebmiepje8jaar
Vandaag bestaat mijn blog alweer 8 jaar! Al 8 jaar deel ik met veel liefde mijn passie voor boeken met jullie en ik ben van plan om daar nog lekker lang mee door te gaan. Op naar de 10…
Ik trakteer mezelf op een lekker gebakje, maar één van mijn trouwe lezers mag ik – met dank aan lieve Ilja Gort  – trakteren op een geweldig cadeaupakket: een kistje met zijn La Tulipe wijn én een gesigneerd exemplaar van zijn nieuwste roman Bed en breakfast (ik las hem al: genieten!)!
Lees gauw verder om te zien hoe je kans maakt:

Winnen!
Wat moet je doen om kans te maken op dit heerlijke pakket?

De winactie is afgelopen! Winnaar Monica V heeft een mailtje gehad!

 • Je volgt mijn blog via één of meerdere van de mogelijke kanalen
 • Leuk als je Ilja Gort volgt op FB, Insta en/of Twitter
 • De winactie delen is lief!
 • Je laat een reactie achter onder dit blogbericht
 • Je reageert vóór donderdag 25 maart, want dan neem ik contact op met de winnaar
 • Heb je gewonnen? Reageer dan ajb binnen 3 dagen op mijn mail, anders kies ik een andere winnaar

Succes!
-X- Judith

82 thoughts on “Hoera! #biebmiepje8jaar (winactie!)

 1. Gefeliciteerd met je blogverjaardag en nog vele blogjaren. Vorig jaar las ik ‘Godendrank’ van Ilja Gort en nu ben ik benieuwd naar meer van zijn boeken. En de combinatie van ee boek met wijn is altijd goed 🙂 Ik loot daarom graag mee

 2. Wauw! 8 jaar en in plaats van jezelf iets cadeau te doen geef je zo’n überleuk pakket weg. ❤️ Ben gek op Ilja’s wijn en boeken! Congrats!

 3. Gefeliciteerd! Op naar de 10 is een mooie ambitie maar doe er nog maar minimaal 8 bij!

  Ik maak graag kans op dit mooie boek van Ilja. Gesigneerd op de koop toe!

 4. Félicitations pour votre 8e anniversaire! Wil graag dit leuke boek winnen, Ilja Gort ken ik vooral als wijnmaker (overheerlijke La Tulipe) en ben benieuwd naar zijn B&B ervaringen omdat wij zelf een B&B willen beginnen…à votre santé?

 5. Gefeliciteerd met je 8 jarige mijlpaal! ? Ik geniet elke keer weer als ik een mailtje van je krijg, hopelijk mag ik daarnog lang van genieten! Ik ken de schrijver Ilja Gort niet dus ik doe heel graag mee. Geniet van je mooie dag vandaag!

 6. Gefeliciteerd met je 8e verjaardag, nog vele jaren!! en ik doe heel graag mee voor het boek en de fles wijn..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.