Remy leest: Weerwolfraket (Dolfje Weerwolfje) – Paul van Loon

Leo: de grote neef van Dolfje.
Leo praat heel BIJZONDER!
Hij heeft namelijk zijn eigen
taal verzonnen, toen hij een
kleine weerwolf was: LEO-TAAL!

Korte inhoud
“Wrow! Dolfje en Noura gaan op reis in Leo’s helemaal zelf gebouwde raket. Daarmee kun je naar de maan, volgens Leo. Dolfje en Noura geloven er niets van. Maar de raket vliegt echt de lucht in! Ze komen op een wonderlijke plek terecht. Een vreemd landschap, vol vreemde wezens. Waar zijn ze geland? Op de maan? Of… ”

‘Ha, neefwolfje Dolfje en Nouralie.
Kijkt eens wat Leo heeftst.’ 

Remy (9) leest
Dit boek gaat over Dolfje Weerwolfje en zijn vriendin Noura die door een ballon naar neef Leo geleid worden. En die ballon was van Leo, maar opeens vloog de ballon weg naar de maan dus Dolfje en Noura moesten erachteraan met een zelfgebouwde raket die door Leo gebouwd is.

Ik vond het een leuk boek en ook best wel grappig, omdat ik altijd zo om neef Leo moet lachen met zijn eigen taaltje. Hij is ook mijn favoriete personage! En ik vind het ook leuk dat het boek helemaal in kleur is.

Ik ben altijd heel blij als er een nieuwe Dolfje Weerwolfje op de mat ligt, want ik ben gek op Dolfje! Dit boek is AVI E4 en best makkelijk te lezen (vind ik niet erg). Ik denk dat mijn broertje Levi (7) hem ook al wel gauw kan lezen! Hij vindt Dolfje ook heel leuk!

Veel leesplezier!
-X- Remy (& Judith)

Weerwolfraket
ISBN 9789025881122 – Uitgever: Leopold – 74 pagina’s – Verschenen: februari 2021 – Illustraties: Hugo van Look – Leeftijd: 7+ (AVI E4)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.