Winactie: Alles over Anne (Frank)


Ik deelde in de Kinderboekenweek mijn recensie van Alles over Anne met jullie, die lees je hier, en tot mijn verbazing lag het boek vorige week nogmaals in mijn brievenbus. Foutje! Maar: dat betekent wel dat ik er iemand blij mee kan maken!  Lees gauw verder hoe je kans maakt:


Winnen!
Wat moet je doen om kans te maken op Alles over Anne?

Winactie afgelopen! Winnaar Femke K heeft een mailtje gehad!

 • Je volgt mijn blog via één of meerdere van de mogelijke kanalen
 • De winactie delen is lief!
 • Je laat een reactie achter onder dit blogbericht
 • Je reageert vóór maandag 2 november, want dan neem ik contact op met de winnaar
 • Heb je gewonnen? Reageer dan ajb binnen 3 dagen op mijn mail, anders kies ik een andere winnaar
 • (Alleen adressen in Nederland ivm verzendkosten, sorry!)

Succes!
-X- Judith


P.S.: Van de winacties die ik houd en die ik zelf verstuur (zoals deze), betaal ik de verzendkosten van het geld wat er binnenkomt via het Bol.com Partnerprogramma. Dus als jullie via een Bol.com advertentie op mijn site een bestelling doen bij Bol (hoeven geen boeken te zijn!!), krijg ik een kleine vergoeding en kan ik weer nieuwe winacties organiseren.

65 thoughts on “Winactie: Alles over Anne (Frank)

 1. Anne Frank, zou het boek graag willen lezen, ben heel erg benieuwd naar het boek, ook erg leerzaam voor de kinderen.

 2. Ik dacht echt dat mijn dochter al alles gelezen en gezien had van Anne Frank. Boek, stripboek, musical, tentoonstellingen, musea, concentratiekamp etc. maar ik weet vrij zeker dat ze dit boek niet kent. Ik was heel verbaasd toen ik je blog las over dit boek. Het zou geweldig zijn om haar collectie compleet te maken en erg handig bij spreekbeurten en werkstukjes zoals ik op de foto’s zie ………….. is wel heel inzichtelijk weergegeven zie ik op de foto’s.

 3. Ik vind het zo interessant en wil er alles over weten, wou ook altijd graag naar het Anne frank huis maar niemand van mijn vrienden wou met me mee helaas! Dus ik doe zeker mee!

 4. Ben reuze benieuwd! Hier 2 jongens in huis van 8 en 10 jaar, die nu ook de leeftijd krijgen, om meer te weten te komen over WOII. Zeer interessant boek. Wij loten graag mee!

 5. Dag, ik loot graag mee voor dit boek. Zelf heb ik net ’t Hooge Nest gelezen en weer wat over Anne Frank geleerd. Ik heb zelf de dagboeken gelezen en het de uitgebreide versie waarin Anne Frank geduid wordt.
  Ik heb nu een dochter van 17 die alles leest wat los en vast zit en een zoon van 14 die lezen niet echt boeiend vindt, afhankelijk van het onderwerp. Ik denk dat hij dit boek met plezier zal lezen, ook door de illustraties erbij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.