Winactie: Alles over Anne (Frank)


Ik deelde in de Kinderboekenweek mijn recensie van Alles over Anne met jullie, die lees je hier, en tot mijn verbazing lag het boek vorige week nogmaals in mijn brievenbus. Foutje! Maar: dat betekent wel dat ik er iemand blij mee kan maken!  Lees gauw verder hoe je kans maakt:


Winnen!
Wat moet je doen om kans te maken op Alles over Anne?

Winactie afgelopen! Winnaar Femke K heeft een mailtje gehad!

 • Je volgt mijn blog via één of meerdere van de mogelijke kanalen
 • De winactie delen is lief!
 • Je laat een reactie achter onder dit blogbericht
 • Je reageert vóór maandag 2 november, want dan neem ik contact op met de winnaar
 • Heb je gewonnen? Reageer dan ajb binnen 3 dagen op mijn mail, anders kies ik een andere winnaar
 • (Alleen adressen in Nederland ivm verzendkosten, sorry!)

Succes!
-X- Judith


P.S.: Van de winacties die ik houd en die ik zelf verstuur (zoals deze), betaal ik de verzendkosten van het geld wat er binnenkomt via het Bol.com Partnerprogramma. Dus als jullie via een Bol.com advertentie op mijn site een bestelling doen bij Bol (hoeven geen boeken te zijn!!), krijg ik een kleine vergoeding en kan ik weer nieuwe winacties organiseren.

65 thoughts on “Winactie: Alles over Anne (Frank)

 1. Ik doe heel graag mee, zou deze graag doornemen met mijn oudste zoon die ook veel over de oorlog opzoekt en bespreekt.

 2. Wat een gelukje! Ik doe heel graag mee, ik heb veel interesse in de tweede wereldoorlog en daarom lijkt dit boek mij mega interessant! ♡

 3. Dubbel geluk in dit geval , voor jou en voor ons als lezers. Ik hield mijn allereerste spreekbeurt over Het Dagboek van Anne Frank. Waar andere kinderen het gewoon over sport, dieren enz hielden, koos ik op mijn 10e voor Anne. De juf vond dat zo mooi, dat ik later bij haar thuis haar oorlogsboeken collectie mocht zien. Nu inmiddels 40 jaar later heb ik Het dagboek van Anne Frank nog steeds in mijn kast staan en zelf een aardige collectie van oorlogsboeken, zowel voor volwassenen als jeugd. Jouw boek over Anne ken ik nog niet , dus ik loot graag mee. Ik like en deel en vertel het verder. Succes!

 4. Hier doe ik graag aan mee, WW2 had me altijd gefascineerd, vooral de verhalen van de slachtoffers/survivors. Zo heb ik meerdere verfilmingen van oa Anne Frank gekeken en ook veel over haar gelezen. Vind het onmenselijk dat zoiets gebeurt was en toch geeft het inspiratie om ook in moeilijke tijden door te gaan en te vechten voor een betere toekomst.

 5. M’n handen kriebelen om dit boek vast te mogen houden en het te mogen lezen. Daarna kan het in m’n minibieb die dit weekend open gaat

 6. Ja, heel graag. Ik herkende de foto op de kaft van het boek meteen. Zie foto die ik op Facebook onder de post heb geplaatst. Mijn zoon heeft veel interesse in WOII en zelf vind ik geschiedenis ook interessant. Dit boek kennen we nog niet maar we zouden het graag ontvangen.

 7. Goedemorgen Biebmiepje,

  Ook ik doe heel graag mee met deze winactie! De Tweede Wereldoorlog spreekt mij heel erg aan en wekt altijd mijn interesse. Iedere keer als ik er iets over lees, kom ik weer iets te weten over een tijd die we niet mogen vergeten.

  Nu mijn oudste van bijna 12 er op school heel veel mee bezig is merk ik dat het zijn interesse ook wekt. Het lijkt mij daarom ook erg fijn om dit boek samen met hem te lezen!

 8. Mijn zoon van 12 heeft al groot deel van de bibliotheek boeken over de 2de wereld oorlog gelezen maar deze kent hij nog niet. Ik doe graag mee voor hem

 9. Anne heeft een plekje in mijn hart, heb boeken gelezen, ben natuurlijk naar het Achterhuis geweest en jaren geleden bij de musical.
  Dit boek spreekt me dan ook erg aan.

 10. Ik sluit me graag aan bij de kanshebbers. Zoontje heeft diverse vragen over WOII en Anne is echt een soort boegbeeld geworden. Leuk om op kinderniveau daar meer over te weten te komen!

 11. Wat leuk dat je een andere lezer blij gaat maken met het dubbele exemplaar! ik doe graag mee. Onze 2 kinderen zijn op een leeftijd dat ze deze kunnen lezen. Lijkt me voor mijzelf ook een goede keuze. ik heb als kind het dagboek van Anne Frank gelezen een een aantal keer de film gezien. ik ga duimen!

 12. Ben altijd al geinteresseerd geweest in ge schiedenis en zou dit boek graag willen lezen en daarna doorgeven aan mijn neefje en nichtje. Hoop dat ik hiermee de interesse kan overbrengen.

 13. Ik zou graag mee willen doen aan deze leuke actie. Zelf heb ik een aantal boeken over de tweede wereldoorlog en sinds dit jaar, ik heb geen idee waarom, trekken dit soort boeken en verhalen mijn aandacht.

 14. Ik doe graag mee. Nu we n.a.v. de boekenweek terug naar toen gingen is er op school veel gelezen over Anne, de WOII, deze is helaas niet voorbijgekomen. Kunnen we weer wat vragen beantwoorden.

 15. Ik zou dit graag winnen voor mijn schoondochter die docent is op een basisschool zodat zij dit kan gebruiken om les mee te geven

 16. Ik doe maar wat graag mee om kans te maken op dit mooie boek over Anne Frank. Het lijkt mij een erg mooi en interessant boek om zo nog meer te weten over Anne!!

 17. Wat een prachtig boek, zo met al die foto’s. Helaas overleden Joodse familieleden hebben veel in Assen uitgeplozen en er ook een boek over geschreven. Doe graag mee met je verloting.
  Groetjes.

 18. We doen heel graag mee, Dit boek over Anne Frank is erg leerzaam voor onze 2 tieners.
  Zeker ook leerzaam voor ons als ouders/volwassenen.

 19. Ik doe heel graag mee, mijn 10 jarige dochter heeft op school van alles over Anne geleerd en er een werkstuk over geschreven. Ze zal het geweldig vinden om nog meer te leren dmv dit boek

 20. Ik zou dit boek heel graag willen winnen. Mijn bonuszoon van 9 is helemaal verzot op de geschiedenis en het verhaal van Anne Frank. We zijn van de zomer nog naar het Anne Frank huis geweest en hij heeft er vorig jaar zijn spreekbeurt over gehouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.