De Hey Reader! boekendoos (+ winactie!)


Hey Reader! 
Remy ontving laatst ter kennismaking met de maandelijkse kinderboekenclub Hey Reader! een boekendoos voor een kind van 8-9 jaar. Een cadeautje in de brievenbus!   Je kunt de doos bestellen in de leeftijdsgroepen 4-5 of 6-7 of 8-9 jaar, de inhoud van het pakket past dan perfect bij de ontvanger. Dit zat er allemaal in:


In Remy’s doos zat een leeskalender (die ontvangt iedereen de 1e keer) waarop je allerlei activiteiten (lezen! ) kunt inplannen met de uitwisbare stift en met superleuke magneetjes. En er zat natuurlijk een boek in!

Iedere maand wisselen de boeken die er in de boekendoos zitten en er zit iedere keer een foldertje met weetjes in en iets om te knutselen. De dozen kun je ook bewaren, want als je er een paar hebt kun je daar ook leuk mee spelen!

In Remy’s doos zat Het Kattenmannetje van Janneke Schotveld, een prachtig sprookjesboek vol bonte sprookjesfiguren. We zijn het boek aan het voorlezen en genieten weer enorm van de verhalen die Janneke geschreven heeft!

Hoe het abonnement op deze leuke boekendoos precies werkt lees je hier. Het is heel eenvoudig en je kunt opzeggen of pauzeren wanneer je wilt. Het kost €19,95 per maand (per doos dus) inclusief verzenden.

Nieuwsgierig geworden? Lees dan gauw verder, want ik mag 2x zo’n leuke Hey Reader! doos verloten!


Winnen!
Wat moet je doen om kans te maken op 1 van de 2 Hey Reader! boekendozen?

De winactie is afgelopen! Winnaars Iris en Ilse hebben mail ontvangen. Bedankt voor het meedoen allemaal! <3 

 • Je volgt mijn blog via één of meerdere van de mogelijke kanalen
 • De winactie delen is lief! (niet verplicht)
 • Leuk als je Hey Reader! volgt op Instagram of Facebook
 • Je laat een reactie achter onder dit blogbericht (met een geldig mailadres)
 • Laat even weten voor welke leeftijdsgroep je het pakket wilt winnen (4-5 of 6-7 of 8-9 jaar)!
 • Je reageert vóór woensdag 15 april, want dan neem ik contact op met de winnaars
 • Heb je gewonnen? Reageer dan ajb binnen 3 dagen op mijn mail, anders kies ik een andere winnaar

Succes!
-X- Judith

50 thoughts on “De Hey Reader! boekendoos (+ winactie!)

 1. Wat leuk! Ik doe graag mee voor mijn dochter van 8 jaar. Zij moet goed blijven oefenen met lezen dus dit zou erg gaaf zijn, een beloning voor het harde werken! Mooi concept, zeker in deze tijd!

 2. Beste biebmiepje, ik doe graag mee voor mijn zoon of dochter. Heb al een paar keer op de website geven, maar twijfel steeds. Zo’n doos om te proberen zou een uitkomst zijn!

  Met vriendelijke groet,
  Esther

 3. O wat tof! Mijn dochter van 9 leest super graag, dus ik wil graag een box uitproberen voor haar. Kunnen we kijken of het iets voor ons is. Wij maken heel graag een kansje

 4. Leuk! Ik doe mee voor mijn dochter van 7 (dus doos 6-7). Ze heeft een beetje moeite met lezen, dus een nieuw boek om te lezen is altijd welkom!

 5. Wat leuk! Ik doe graag mee voor mijn dochter van 9 jaar! Ze begint steeds meer te lezen, zo’n doos zou ze geweldig vinden.

 6. Ik doe graag mee voor onze Bente (categorie 4-5). Ik zie de Hey Reader-box regelmatig voorbij komen en iedere keer twijfel ik weer. Zal ik? Of toch maar niet? Ik denk dat Bente het fantastisch zal vinden om zo’n box bij de post te krijgen. Dus we gaan heel hard duimen!

 7. Lijkt me een heerlijke verrassing voor kinderen, zeker nu! Iets om naar uit te kijken nu ze niet naar school kunnen en om door te bouwen als alles weer ‘normaal’ wordt . Ik doe graag mee voor mijn jongste wielwater van 9 (die ik steevast in bed vindt met een boek ook al deed ik het licht al meermaals uit s avonds 😉 )

 8. Ik doe mee voor mijn kleinzoon van 7..hij moet meer oefenen en hopelijk gaat dat goedkomen met deze verrassing??

 9. Wat leuk! Ik zou graag kennis maken met zo’n Hey Reader boekendoos. Ik doe mee voor mijn zoon, de 6/7 jaar zou top zijn. Een mooie leesstimulans.

 10. Wat een onwijs leuk initiatief! Zelf heb ik al menig boekenbox verslonden, maar een leuke box voor kinderen had ik nog niet gezien. Tot nu! Ik zou heel graag een box willen ontvangen voor 4-5 jaar. Ondanks dat mijn kleine meid nog 3 moet worden, denk ik dat ze dit helemaal fantastisch gaat vinden. Lekker samen lezen… Dat is toch het mooiste wat er is?

 11. Ik heb al vaker gekeken naar Hey reader. Klinkt erg leuk. Waar ik dan wel mee zit is die leeftijd.
  Mijn jongste boekenwurm is 7 maar leest wel iets boven haar groepsniveau, ze leest met gemak E4.

 12. Oh ik heb de box al voorbij zien komen, maar twijfelde nog. Ik zou hem graagwinnen voor Twan. Hij wordt 29 april 6 en is al gek op lezen. 🙂

 13. Ik zou graag kans maken op het pakket voor 6-7 jaar.

  Mijn oudste twee kinderen (meisjes van net 11 en net 10 jaar) kunnen inmiddels zelfstandig naar de bibliotheek.
  Mijn jongste (jongen van 3,5 jaar) heeft geluk dat ik (als kleuterjuf en boekenliefhebber) veel (prenten) boeken heb.
  Dit pakket kies ik voor mijn zoon die eind april 6 jaar wordt. Hij gaat na de zomervakantie naar groep 3.

 14. Oh wat leuk, ik waag een gokje op de 6/7 Jr categorie, voor zoonlief die wat moeilijk leest en dus moet blijven oefenen 🙂 hij leest nu een zoeklicht boekje en dat gaat al stukken beter ??

 15. Heel mooie blog en wat een leuke winactie! ?Had nog nooit van Hey reader gehoord.

  Neem heel graag deel voor m’n zoontje (7) die dol is op boekjes, post krijgen en cadeautjes. ?

  Dank je voor deze fijne actie! ?? ?

 16. Ik doe graag mee! Ziet er erg leuk uit. Hier een lezer van bijna 6.

  Overigens laat ik hier ander emailadres achter maar ik volg je via andere adressen (blog kleinenotities/irisonbooks).

 17. Graag doe ik mee voor de leeftijd van 8/9. Mijn neefje is gek op lezen, maar de bibliotheek is natuurlijk gesloten.. Laatst was de bibliotheek gesloten in verband met een verbouwing en hij stond erop om een dag voor de sluiting nog nieuwe boeken te halen, want anders had hij niks meer te lezen.

 18. Wat een leuke verrassingskoffer zeg! Ik doe mee voor de koffer voor 8/9 jaar voor onze dochter. En wat leuk dat er een sprookjesboek van Janneke Schotveld in zat, we hebben het andere sprookjesboek gelezen over De kikkerbilletjes van de koning en andere sprookjes, die was zó leuk!

 19. Wat een super leuke actie. Ik denk dat alle 3 de kids hier zullen genieten van de verhalen! We dingen graag mee in de categorie 4-5 jaar. Met mooie verhalen komen we de dagen thuis dan zo wel door?

 20. Tess zou heel graag de doos voor 6-7 jaar willen winnen. Het zou een leuke verrassing zijn voor haar verjaardag die ze nu waarschijnlijk niet mag vieren.

 21. Wat koel. Eens kijken of ik mijn kleine held dan wel aan het lezen krijg!
  Wij gaan graag voor het pakket 8/9 jaar.
  Groet Jibbe en Natalie

 22. Ik zou heel graag mee willen doen om kans te maken op een doos voor 8-9 jaar voor mijn dochter. Ze leest graag en baalt ervan dat de bibliotheken nu dicht zijn!

 23. Mijn vierjarige kleuter (bijna 5) vindt het geweldig om voorgelezen te worden! Dus de doos voor 4-5 jaar zou hier perfect van pas komen..

 24. Oh zo leuk! Zou plezant zijn om elke keer mee te geven met de jarige op school. Ik ga vlug kijken op hun insta pagina. Dank je wrl voor de tip. Ik wil winnen voor de leeftijd 8-9 jaar. Stay safe!

 25. Wat een leuke winactie! Ik volg je op mijn insta account als tanteboekie en op fb als Mar Rissa. Ik zou heel graag de box van 8/9 jarigen willen winnen voor mijn zoontje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.