Remco leest: Schaduwstrijder – Pjotr Vreeswijk

De wagens waren leeg. Geen bloed, geen lijken. Er was alleen de wind en het zand dat zich in hoopjes in de hoeken verzamelde.

Korte inhoud
“Een massagraf in de Syrische woestijn, een gevangengenomen moordcommando en de grootste ontdekking uit de geschiedenis van de mens.
Suzanne Boyle, een Britse in dienst van de CIA, zet alles op alles om de wereld van de ondergang te redden. In een zoektocht die haar langs de heetste brandhaarden op aarde voert, roept Suzanne de hulp in van oude en nieuwe vrienden.
Maar leidt het spoor dat ze volgt eigenlijk wel naar redding?

Ontdek het in Schaduwstrijder, waar drie personages langs verschillende wegen naar dezelfde plek op aarde reizen. Alle drie hebben ze een ander doel, hun reizen echter hebben één ding gemeen: een zekere dood voor allen.”

Remco leest
Na mijn eerste kennismaking met Pjotr Vreeswijk (Dwaalspoor) kon ik niet anders dan ja zeggen toen Judith dit nieuwe boek aangeboden kreeg!

Nadat Suzanne Boyle vrij snel na het begin van een onderzoek naar een massamoord in Syrië te horen krijgt dat ze zich niet verder met het onderzoek mag bemoeien, kan ze niet anders dan in het geheim toch door te gaan met deze mysterieuze zaak. Maar nu ze niet kan bouwen op CIA ondersteuning, moet ze er zelf achter zien te komen wie ze wel en niet kan vertrouwen…

De spanning zat er vanaf bladzijde één goed in en het werd naarmate het verhaal vorderde alleen nog maar verder opgebouwd. Het verhaal las lekker vlot weg en ik was er voor mijn doen snel doorheen daardoor. Heden en verleden wisselden elkaar af, waardoor je meer kanten van het verhaal meekreeg, wat het nog boeiender maakte. Het verhaal is ook nog eens lekker beeldend geschreven, dus ik zag het allemaal zo voor me.
Ik kan weer zeggen dat ik genoten heb van deze fijne thriller en dat het zeker smaakt naar meer!

Schaduwstrijder
ISBN 9789491875885 – Uitgever: LetterRijn – 300 pagina’s – Verschenen: september 2019

[bol_product_links block_id=”bol_5dd2825ce6405_selected-products” products=”9200000116746824,9200000120808138″ name=”pjotr” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

One thought on “Remco leest: Schaduwstrijder – Pjotr Vreeswijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.