Lancering ‘Meer dan ooit’ – Marina Folkers (+ winactie!)

Een plan begon zich te vormen in haar hoofd. Het was gekkenwerk eigenlijk. Op elk vlak, maar daar wilde ze niet eens over nadenken.
Het was dé manier om uit haar nachtmerrie te stappen.

Vandaag lanceren we met een groepje bloggers op een feestelijke wijze de nieuwe feelgoodroman Meer dan ooit van Marina Folkers.
Marina neemt je in Meer dan ooit mee naar Frankrijk. Na een schokkende ontdekking stort Lucies wereld in. Ze neemt ontslag en gaat impulsief naar Frankrijk, op zoek naar haar oude liefde David. Maar David zit helemaal niet op haar te wachten…

Bij een feestje horen ook cadeaus.  Samen met uitgeverij Zomer & Keuning heeft Marina een prachtig prijzenpakket samengesteld:
Wat kun je winnen?

Hoofdprijs:
Maak nu kans op een meet & greet met Marina Folkers en geniet van een high tea in Bij ’t Raadhuys in Barneveld. Neem gezellig een vriendin, dochter, moeder of iemand van je boekenclub mee en grijp de kans om alles aan Marina te vragen.
Tijdens de high tea signeert Marina 2 boeken naar keuze voor jullie allebei.

LET OP: de ontmoeting vindt plaats in Barneveld. De datum kan in overleg gekozen worden.

Naast deze superleuke hoofdprijs worden nog twee boekenpakketten verloot met Onder de sterren van Montpellier + Meer dan ooit.

Mijn eerste gevoel bij het boek in plaatjes…

Wil jij kans maken op een van deze prijzen? Dit moet je doen: 
1) Met een aantal bloggers hebben we een leuke speurtocht bedacht. In de video van Marina op haar Facebook en in elk blog die vandaag wordt geplaatst, zijn afbeeldingen geplaatst met een nummer en 1 of 2 woorden. Als je alle ACHT afbeeldingen hebt gevonden, leg je die op de juiste volgorde. Dit vormt dan een zin die betrekking heeft op Meer dan ooit.

Op deze pagina’s kun je de afbeeldingen (in willekeurige volgorde) vinden:
www.facebook.com/marinafolkers 
www.biebmiepje.nl
www.judithblogtsolo.nl
www.veroniquesboekenhoekje.nl
www.mustreadsornot.com
www.reviewsandroses.nl
sorayasbookshelf.home.blog
www.bookstamel.com

2) Als je de zin hebt gevonden, maak je hiermee een creatieve foto. Dit kan echt van alles zijn als de zin er maar op te zien is. Deze foto plaats je op je social media met de hashtags #meerdanooit & #marinafolkers
Zet je bericht op OPENBAAR, anders kunnen wij de foto niet zien! En laat Marina onder haar video even weten dat je meedoet. (Marina de foto in een privébericht sturen op social media mag ook!)

Voor het maken en plaatsen van je foto heb je t/m 21 oktober de tijd. Op 22 oktober maakt Marina de winnaars d.m.v. loting bekend op haar Facebook.
Heb je nog vragen? Stel ze aan Marina of een van de bloggers!

Veel succes!
-X- Judith

P.S.: Er volgt in november ook nog een blogtour rond Meer dan ooit, daar zal ik jullie vertellen wat ik van het boek vond en een aantal redenen geven om hem zeker te gaan lezen… Stay tuned!

P.P.S.: Om je nóg nieuwsgieriger te maken naar het boek, deel ik ook nog even de mooie boektrailer: klik hier.

Meer dan ooit
ISBN 9789020536102 – Uitgever: Zomer & Keuning – 304 pagina’s – Verschenen: 15 oktober 2019

One thought on “Lancering ‘Meer dan ooit’ – Marina Folkers (+ winactie!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.