Winactie: 10 thrillers ter ere van de #spannendeboekenweken


Cadeautje!
Aangezien het lezen en bloggen op het moment niet zo wil vlotten en jullie dus maar weinig van me horen hier op mijn blog, vond ik het wel een mooi moment om weer eens een van jullie te verblijden met een boekenpakket! En ter ere van de Spannende Boeken Weken (1 t/m 21 juni) is het een pakket met thrillers geworden!  Zo maak je kans:

Winnen!
Wat moet je doen om kans te maken op dit mooie boekenpakket met 10 thrillers?

De actie is inmiddels afgelopen en winnares Kim heeft een mailtje ontvangen! Bedankt voor het meedoen allemaal!!

  • Je volgt mijn blog via één of meerdere van de mogelijke kanalen
  • De winactie delen is lief! (niet verplicht)
  • Je laat een reactie achter onder dit blogbericht met een geldig mailadres
  • Je reageert vóór vrijdag 14 juni, want dan neem ik contact op met de winnaar
  • Heb je gewonnen? Reageer dan ajb binnen 3 dagen op mijn mail, anders kies ik een andere winnaar
  • (Alleen adressen in Nederland ivm verzendkosten, sorry! Of je moet de verzendkosten willen aanvullen  )

Succes!
-X-Judith

P.S.: Van de winacties die ik houd en die ik zelf verstuur (zoals deze), betaal ik de verzendkosten van het geld wat er binnenkomt via het Bol.com Partnerprogramma. Dus als jullie via een Bol.com advertentie op mijn site een bestelling doen bij Bol (hoeven geen boeken te zijn!), krijg ik een kleine vergoeding en kan ik weer nieuwe winacties organiseren.

177 thoughts on “Winactie: 10 thrillers ter ere van de #spannendeboekenweken

  1. Wat een heerlijk pakket voor mijn zomervakantie. Laat de zon maar komen, ijskoud drankje erbij en een spannend boek!

  2. Oh ja graag…Ik doe een moord voor spannende boeken. Ik lees heel graag. Mag ik deze keer de winnaar zijn? Groetjes van een trouwe lezer van je blogs.

  3. Wow! Wat een lekker divers pakket met verschillende thriller schrijvers. Ik doe graag mee voor mij en mijn leesmaatje.

  4. Wat een leuke actie! Ik hou heel erg van thrillers en heb deze allemaal nog niet gelezen. Zou mooi zijn voor de vakantie, kan mijn moeder ze als ik terugkom mooi meenemen op haar vakantie, want ook die houdt enorm van lezen! 🙂

  5. Wat een gave actie! En wat een interessante boeken! Ik mag geen boeken meer kopen, maar winnen valt er niet onder toch? ?

  6. Wat een mooi pakket om de warme zomeravonden ( hoop ik) mee door te komen. Ik ben de hele zomer thuis dus dan komen deze boeken zeker van pas. Als ze uit zijn gaan ze naar mijn bonusdochters. Hebben zij er ook nog plezier van. Samen genieten!

  7. Wat jammer dat het lezen en bloggen niet zo wil vlotten, hopelijk gaat het snel weer beter! Ik doe graag mee met je geweldige winactie, wat een superfijn pakket zeg. Ik heb je bericht op twitter geretweet. (ps je link naar twitter werkt niet, die verwijst naar twiter ipv twitter.)

  8. Wat een geweldige actie en ja wie wil zo’n prachtig pakket nu niet winnen! Ik ga gewoon vast duimen….
    Fijn pinksterweekend!

  9. Dat is een mooi pakket voor de zomervakantie! Ik zou het delen met mijn vriendin die net als ik erg van lezen houdt.

  10. Fijne actie Judith ! Ik doe graag mee, want ik ben dol op thrillers lezen, en geef de boeken daarna door aan familie en vrienden. Die vinden lezen ook heerlijk en we hebben dan daarna een leuk onderwerp van gesprek over wat we gelezen hebben. Echt gaaf !

  11. Wat heerlijk, een boekenpakket, en dan ook nog thrillers. Perfect voor de zomer (voor elk seizoen trouwens). Ik doe heel graag mee. Mvg Astrid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.