Winactie: 10 thrillers ter ere van de #spannendeboekenweken


Cadeautje!
Aangezien het lezen en bloggen op het moment niet zo wil vlotten en jullie dus maar weinig van me horen hier op mijn blog, vond ik het wel een mooi moment om weer eens een van jullie te verblijden met een boekenpakket! En ter ere van de Spannende Boeken Weken (1 t/m 21 juni) is het een pakket met thrillers geworden!  Zo maak je kans:

Winnen!
Wat moet je doen om kans te maken op dit mooie boekenpakket met 10 thrillers?

De actie is inmiddels afgelopen en winnares Kim heeft een mailtje ontvangen! Bedankt voor het meedoen allemaal!!

  • Je volgt mijn blog via één of meerdere van de mogelijke kanalen
  • De winactie delen is lief! (niet verplicht)
  • Je laat een reactie achter onder dit blogbericht met een geldig mailadres
  • Je reageert vóór vrijdag 14 juni, want dan neem ik contact op met de winnaar
  • Heb je gewonnen? Reageer dan ajb binnen 3 dagen op mijn mail, anders kies ik een andere winnaar
  • (Alleen adressen in Nederland ivm verzendkosten, sorry! Of je moet de verzendkosten willen aanvullen  )

Succes!
-X-Judith

P.S.: Van de winacties die ik houd en die ik zelf verstuur (zoals deze), betaal ik de verzendkosten van het geld wat er binnenkomt via het Bol.com Partnerprogramma. Dus als jullie via een Bol.com advertentie op mijn site een bestelling doen bij Bol (hoeven geen boeken te zijn!), krijg ik een kleine vergoeding en kan ik weer nieuwe winacties organiseren.

177 thoughts on “Winactie: 10 thrillers ter ere van de #spannendeboekenweken

  1. Wauw wat een mooi pakket. Ik maak hier graag kans op, komen we de zomerse dagen wel mee door. Ik volg je via fb, insta, twitter & de blog.

  2. Oh, heerlijk boekenpakket lijkt dat! Komt goed uit met de mooie zomeravonden die er aan zitten te komen om dan lekker in de tuin een goed spannend boek te kunnen lezen.

  3. Er kwam een kleine gil uit m’n mond bij het lezen van deze prijsvraag Judith, wauw! 10 thrillers! En ik heb gewoon nog plek in mijn boekenkast voor deze pareltjes. Hoe is het mogelijk?! Ahahaha. Ehm, omdat ik een tweede kast heb aangeschaft vorige maand. Met fairy lights and all. Ik ben dol op thrillers en detectives. Kom maar op! Zou echt aanvoelen als een enorm cadeau. Wie er ook wint, ik hang slingers op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.