Winactie: 6 thrillers van eigen bodem


Laat ik er nog maar een winactie tegenaan gooien!  Dit keer ter ere van de #ikleesNL thriller-week die ik houd.
Ik heb een verrassingspakket samengesteld met 6 thrillers van eigen bodem… Wil jij je laten verrassen? Of iemand anders ermee verrassen? Lees dan gauw verder!  

Winnen!
Wat moet je doen om kans te maken op dit mooie boekenpakket?

De winactie is inmiddels afgelopen! Bedankt voor het meedoen en de leuke reacties! Ik kreeg er zoveel dat ik heb besloten naast de 6 boeken ook nog een pakketje met 2 boeken weg te geven! Van harte Inge & Carla! (jullie hebben een mailtje ontvangen)

 • Je volgt mijn blog via één of meerdere van de mogelijke kanalen
 • De winactie delen is lief! (niet verplicht)
 • Je laat een reactie achter onder dit blogbericht met een geldig mailadres
 • Je reageert vóór donderdag 21 maart, want dan neem ik contact op met de winnaar
 • Heb je gewonnen? Reageer dan ajb binnen 3 dagen op mijn mail, anders kies ik een andere winnaar
 • (Alleen adressen in Nederland ivm verzendkosten, sorry! Of je moet de verzendkosten willen aanvullen  )

Succes!
-X-Judith

156 thoughts on “Winactie: 6 thrillers van eigen bodem

 1. Leuke actie, ik ben gek op thrillers van eigen bodem. En wat het extra spannend maakt, is dat je niet weet om welke boeken het gaat.

 2. Wat een leuke actie! Enorm nieuwschierig is mijn thrillerhartje. Ik volg je op instagram (readingsavanna) en natuurlijk op facebook!

 3. Graag laat ik mij verrassen en daarnaast weet ik ook zeker dat mijn tante ze zou willen lezen aangezien ze dol is op thrillers en deel ik graag met haar.

 4. Wat een leuke actie! Ben erg benoeuwd naar dit pakket! Ben een enorme fan van thrillers, dus dit pakket zal zeker goed in de smaak vallen 😁

 5. Wow, wat een fijne prijs is dit. Maar liefst 6 thrillers van eigen bodem. Nou daar maak ik super graag kans op. Ik ga heel hard duimen.

 6. Ik doe graag mee. En ik betaal graag de verzendkost als Belg zijnde! 🙂
  Superleuke actie. Thrillers lezen meestal als een trein omdat je per se wil weten wie het gedaan heeft! Dus ik laat me graag verrassen.

 7. Ik loot graag mee, mocht ik boeken al hebben wanneer ik win dan heb ik wel leesmaatjes genoeg die interesse hebben en aan woe ik die kan sturen.

 8. Mijn dochter is “eindelijk” ietsje ouder en kan dus nu wat meer alleen spelen. Hierdoor heb ik het lezen weer helemaal op kunnen pakken, wat een genot! Heb het zo gemist! En dit is mijn genre, alleen lees ik eigenlijk nooot wat van eigen bodem 🙈 Ik zou dit pakket dus heeeel graag winnen!

 9. Dit pakket zou ik graag willen winnen, zodat mijn moeder en vriendin ook meteen in de prijzen vallen want goede boeken delen we graag!

 10. Mijn favoriete genre, en err zijn veel goede thriller auteurs in Nederland. Ik ben zo nieuwsgierig welke boeken het zijn, dus ik doe graag mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.