Winactie: 6 thrillers van eigen bodem


Laat ik er nog maar een winactie tegenaan gooien!  Dit keer ter ere van de #ikleesNL thriller-week die ik houd.
Ik heb een verrassingspakket samengesteld met 6 thrillers van eigen bodem… Wil jij je laten verrassen? Of iemand anders ermee verrassen? Lees dan gauw verder!  

Winnen!
Wat moet je doen om kans te maken op dit mooie boekenpakket?

De winactie is inmiddels afgelopen! Bedankt voor het meedoen en de leuke reacties! Ik kreeg er zoveel dat ik heb besloten naast de 6 boeken ook nog een pakketje met 2 boeken weg te geven! Van harte Inge & Carla! (jullie hebben een mailtje ontvangen)

 • Je volgt mijn blog via één of meerdere van de mogelijke kanalen
 • De winactie delen is lief! (niet verplicht)
 • Je laat een reactie achter onder dit blogbericht met een geldig mailadres
 • Je reageert vóór donderdag 21 maart, want dan neem ik contact op met de winnaar
 • Heb je gewonnen? Reageer dan ajb binnen 3 dagen op mijn mail, anders kies ik een andere winnaar
 • (Alleen adressen in Nederland ivm verzendkosten, sorry! Of je moet de verzendkosten willen aanvullen  )

Succes!
-X-Judith

156 thoughts on “Winactie: 6 thrillers van eigen bodem

 1. Wauw, leuke actie, ik doe graag mee! Natuurlijk omdat ik sowieso een boekenwurm ben, maar ook omdat ik juist gek ben op Nederlandse thrillers ! Koesteren die auteurs van eigen bodem!

 2. Wat een super leuke actie. Ben dol op thrillers. Ben dan ook heel erg benieuwd welke thrillers het zijn van eigen bodem. Ik waag graag een kansje op deze geweldige boeken. Fingers crossed.

 3. Ik deel mijn boeken altijd met mijn collega en vriendin. We houden gelukkig van het zelfde genre. Hiermee maak je ons heel erg blij!

 4. Wat een mooie actie en genoeg leesvoer voor straks in het lentezonnetje en heel benieuwd welke Nederlandse auteurs je hebt uitgekozen, heb daar zeker wat favorieten tussen zitten!

 5. Wat ontzettend lief van jou Judith, ik maak Dolgraag een kansje om me te laten verrassen als echte Thriller liefhebber!
  Super bedankt voor de Gave Kans! 😀

  Liefs,
  Saskia

 6. Spannend. Maar ik ben van de thrillers en de Nederlands schrijvers/schrijfster vind ik ook geweldig. Ik laat me graag verrassen en ik geef ze altijd weer door aan mijn moeder. Heeft zij er ook weer plezier van!

 7. Wat een super leuke actie! Ik hou erg van lezen ook heerlijk om mee te nemen op vakantie! Ik doe graag mee aan deze actie!

 8. Ik doe graag mee, ik lees graag van Nederlandse schrijvers, ook leuk om in de omgeving van de locaties te gaan kijken als je in de buurt bent?

 9. Wow, wat een geweldige prijs. Ik maak erg graag kans. Gedwongen tijd op de bank, dus nieuw leesvoer zou erg goed van pas komen.

 10. Mijn zoontje gaat volgende maand naar school. Eindelijk weer tijd om een boek te gaan lezen, zonder gestoord te worden. Ik kijk er naar uit

 11. Ik waag gewoon nog een kansje zo op de laatste dag! Ik heb nog niet zoveel trillers in huis, dus die collectie mag zeker aangevuld worden 🙂

 12. Ik doe heel graag mee. Ik lees ontzettend graag en heb het ook nodig om mijn hoofd tot rust te brengen. En dan zijn gratis thrillers natuurlijk helemaal leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.