Last minute cadeautips voor Kerst #1


Zoek je nog een kerstcadeautje? Ik geef wat last minute tips! Voor ieder wat wils   
Wil je 2019 graag goed georganiseerd beginnen? Wat denk je dan van een mooie planner, of een boek om te leren wat bullet journaling is! Ben je geïnteresseerd in het ontdekken van jezelf aan de hand van astrologie? Dan heb ik ook wat voor je! Kijk gauw verder: 


Beschrijving Flowers & Birds planner:
De Flowers & Birds planner helpt vrouwen opbloeien tot de beste, sterkste en relaxte versie van zichzelf door de kracht van plannen en organiseren. Wij begrijpen de stress en het getouwtrek die het dagelijks leven voor een moderne vrouw kan betekenen. Ons doel is om vrouwen controle te geven over hun dagindeling en ze zo meer plezier en rust te gunnen om meer te genieten van hun leven. Deze prachtige planner kun je beginnen wanneer je wilt, want je vult zelf de jaartallen in. Achterin vind je een breed scala aan handige mini-plannerstickers en een insteekvakje voor alle losse zaken die bij je planner wilt bewaren.
* Planner voor 12 maanden
* Maandelijkse en wekelijkse kalenderpagina’s
* Ruimte voor creatieve planning en schema’s
* Handige tabbladen voor snelle navigatie
* 6 vellen met enorm veel slimme plannerstickers
* Papieren pocket voor losse spulletjes”


Wat een plaatje hè? Ik ben er helemaal verliefd op! De kleuren van de omslag en de stickers zijn heerlijk fris en vrolijk en de lay-out is juist heerlijk rustig en overzichtelijk. Ik ga er lekker mee aan de slag in het nieuwe jaar, kijken of ik er wat beter door ga leren plannen voor mijn blog! 
(ISBN 9789045323015 – Uitgever: BBNC Uitgevers)


Korte inhoud De Bullet Journal Methode – Ryder Carroll :
“Ryder Carroll, de bedenker van De Bullet Journal Methode, laat in dit boek zien hoe je eindelijk de piloot van je leven kunt worden en niet langer passagier blijft. Zijn vernieuwende productiviteitsmethode inspireert inmiddels wereldwijd miljoenen mensen.

In dit boek legt hij zijn filosofie uit en laat hij zien hoe je je gedachten kunt ordenen, hoe je nieuwe dagelijkse routines kunt ontwikkelen en vage projecten in haalbare doelen kunt veranderen. Met slechts een pen, een notitieblok en de baanbrekende methode van Ryder Carroll leer je eindelijk wat er echt toe doet – zowel op het werk als in je privéleven.”


Ook al ben ik tot nu toe niet echt van het ‘bullet journaling’ ik blijf het principe wel interessant vinden en ik vind het altijd heel leuk om een kijkje te nemen in de BuJo’s van andere bloggers. Misschien dat ik het door dit verhelderende boek toch weer eens zal gaan proberen… 
(ISBN 9789400510500 – Uitgever: Lev. – 256 pagina’s)


Korte inhoud De sterren – Carolyne Faulkner :
“Carolyne Faulkner beschrijft in De sterren op een praktische manier hoe je de eeuwenoude wijsheid van astrologie in kunt zetten om je beslissingen en karakter beter te begrijpen.

Met astrologie als kader kun je je leven, werk en relaties niet alleen beter doorgronden, maar ook verbeteren. In de twaalf sterrenbeelden staat geen ultieme waarheid over jezelf geschreven, maar als je astrologie als leidraad gebruikt, kun je wel je sterke en zwakke kanten ontdekken. Zo leer je jezelf beter kennen en kun je je leven daarop aanpassen.

De sterren is een moderne, verfrissende gids om astrologie in te zetten in je dagelijks leven. Makkelijk genoeg voor beginners en met genoeg nieuwe inzichten voor astrologieliefhebbers!”

Ook dit boek ziet er heel aantrekkelijk en overzichtelijk uit. Je kunt door de heldere en uitgebreide uitleg echt zelf aan de slag gaan met het ontrafelen van de sterren om zo van alles te leren over je leven. Lijkt me best interessant om eens te doen, kijken wat ik allemaal ontdek!  Misschien is het wel heel leerzaam… 
(ISBN 9789401609180 – Uitgever: Xander Uitgevers – 383 pagina’s)

Zit er iets voor je tussen? Zo nee, morgen volgen er meer tips…
-X- Judith

  
Alledrie de boeken kosten ongeveer 20 euro:

[bol_product_links block_id=”bol_5c1ba8d0b8556_selected-products” products=”9200000095300841,9200000095934369,9200000089417778,9200000089517893,9200000085153362″ name=”cadeautips 1″ sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”500″ cols=”2″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.