By Biebmiepje


Sinds gisteren ben ik officieel freelancer!
Het was altijd al een droom om van Biebmiepje een eigen bedrijf te maken en nu is het uit “noodzaak” (iemand wilde me graag inhuren) gewoon een feit geworden! Sinds gisteren ben ik de trotse eigenaar van By Biebmiepje, waardoor ik freelance aan de slag kan voor verschillende opdrachtgevers πŸ™‚Β 

Wat ik nu al doe is social media redactie van Bruna (via one0one) en af en toe manuscripten beoordelen voor een grote uitgeverij. Wat ik verder nog wil gaan doen? De toekomst zal het leren… Kleine stapjes!

Je kunt By Biebmiepje vinden op Facebook, Twitter, Instagram en op www.bybiebmiepje.nl, misschien zie ik je daar! En anders gewoon lekker hier bij Biebmiepje πŸ˜‰

-X- Judith

11 thoughts on “By Biebmiepje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.