Nu bij Bookchoice: Ragdoll – Daniel Cole


Kennen jullie Bookchoice al?
Vrijdag plaatste ik al een blogpost over Bookchoice en dat Helemaal het einde van Lisette Jonkman deze maand in het pakket zit. Ook Ragdoll van Daniel Cole zit in november in het pakket!
Ter info: Als je een abonnement neemt op Bookchoice van €3,99 per maand krijg je de 8 ebooks (& audiobooks) die voor die maand geselecteerd zijn. Ze hebben iedere maand een actueel en gevarieerd aanbod, dus er zal iedere maand wel wat tussen zitten wat je aanspreekt en ook al zijn dat maar één of twee titels, dan nog is €3,99 niet duur, toch?! Na downloaden zijn de ebooks gewoon van jou en zijn ze op alle mogelijke manieren te lezen; ereader, tablet, telefoon en desktop.
(Als je een abonnement neemt is dat voor een jaar, daarna is het maandelijks opzegbaar)


Ragdoll – Daniel Cole
Als je deze maand (november 2017) nog een abonnement afsluit, dan kun je o.a. Ragdoll van Daniel Cole downloaden en lezen!

“Een lichaam van zes verschillende aan elkaar genaaide lichaamsdelen wordt in het appartement tegenover dat van rechercheur Wolf gevonden. Wie heeft deze gruwelijke lappenpop gecreëerd? Terwijl Wolf samen met zijn collega’s Baxter en Edmunds achter de identiteiten van de zes slachtoffers probeert te komen, krijgt Wolfs ex-vrouw een lijst toegestuurd met zes namen en de zes data waarop deze mensen zullen worden vermoord. En Wolfs naam staat erop, als laatste. De Lappenpopmoordenaar heeft het vonnis bepaald. Wolf zal sterven op 14 juli. Zullen de rechercheurs Wolfs leven kunnen redden?”

Ragdoll is echt een heel spannend verhaal! Ik las het boek in april en kijk uit naar meer van deze auteur. Mijn recensie kun je hier teruglezen.

Mocht je nieuwsgierig geworden zijn en misschien een abonnement willen afsluiten, kun je dat doen door op de afbeelding/advertentie bovenaan de blogpost te klikken, dan kom je op de Bookchoice pagina terecht!
(En als je via die advertentie een abonnement afsluit, krijg ik van Bookchoice een kleine vergoeding, dus maak je mij heel blij!)

-X- Judith

3 thoughts on “Nu bij Bookchoice: Ragdoll – Daniel Cole

  1. Ik heb een abonnement op Bookchoice maar ik lees nog altijd veel liever papieren boeken waardoor ik maar e-books blijf verzamelen en verzamelen zonder ze te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.