Winactie: e-book Schone Slaapsters – Stephen & Owen King


Om te vieren dat Schone Slaapsters van Stephen & Owen King direct na verschijnen in de top 3 van de bestseller 60 terechtkwam, mag ik van de uitgeverij één exemplaar van het e-book weggeven!

Korte inhoud
Over de hele wereld gebeurt er iets vreemds als vrouwen in slaap vallen; ze worden langzaam omhuld met een coconachtig weefsel – en ze worden niet meer wakker. Maar als het weefsel dat hun lichaam omhult wordt aangeraakt of aangetast, worden de vrouwen agressief en enorm gewelddadig.
In het Amerikaanse stadje Dooling verspreidt het virus zich vanuit de vrouwengevangenis en gaat het over op alle gevangenen, met uitzondering van één. Er doen al snel verhalen de ronde over deze Evie: is ze een medische rariteit of het kwaad dat het virus veroorzaakt? De achtergebleven mannen in het stadje, overgelaten aan hun primaire instincten, raken slaags met elkaar terwijl de sheriff van Dooling, Lila Norcross, vecht om wakker te blijven.
Ondertussen ontwaken de vrouwen die in slaap zijn gevallen in een compleet nieuwe wereld…

Foto: Cody Smith, New York

Winnen!
Ik ga binnenkort het boek ook lezen, dus jullie houden nog een recensie van me tegoed! Ben heel erg benieuwd, het is lang geleden dat ik een Stephen King boek las. Ik heb vroeger heel wat van hem verslonden…

Ok, wat moet je doen om kans te maken op het e-book van Schone Slaapsters?

De winactie is afgelopen! Gefeliciteerd Luna! Bedankt allemaal voor het meedoen en delen!

 • Je volgt mijn blog via één of meerdere van de mogelijke kanalen
 • De winactie delen is lief! (niet verplicht)
 • Je laat een reactie achter onder dit blogbericht met een geldig mailadres
 • Je reageert vóór maandag 23 oktober, want dan neem ik contact op met de winnaar

Veel succes!
-X- Judith

[bol_product_links block_id=”bol_59e45ffd9e3e2_selected-products” products=”9200000079416464,9200000079448235″ name=”schone slaapsters” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

42 thoughts on “Winactie: e-book Schone Slaapsters – Stephen & Owen King

 1. Oh leuk. Ik heb Stephen King een paar jaar terug weer herontdekt. Heb eigenlijk nog genoeg leesvoer, maar toch wel benieuwd naar deze samenwerking met zijn zoon. Dus ik waag een kansje.

 2. Super leuk, Stephen King vind ik meestal veel te eng maar dit verhaal klinkt zeer intrigerend! Ik zag dat de paperback wel 600 pagina’s telt trouwens, dan lijkt me een e-book toch wat handzamer voor lekker lezen in bed ?

 3. Ik doe graag mee. Ik ben een fan vanaf mijn tienerjaren. Ik vind zijn manier van schrijven geweldig. Hoe bizar ook, ik geloof alles wat hij schrijft.

 4. Keileuk, een ebook laat ik niet liggen op overwinteringsverblijf. En zeker niet als het van ‘mijn’ King afkomstig is. ???

 5. Ik heb een enorm clown fobie door stephen king opgelopen als klein meisje, en eigenlijk nooit meer een film gekeken of geprobeerd een boek te lezen. Dit boek lijkt me zeker de moeite waard om de angst voor de king boeken op te heffen!!

 6. Ik zou schone slaapster graag willen winnen en lezen om erachter te komen waarom Evie anders is dan de andere vrouwen! Lijkt me spannend!

 7. Ik doe zeeeeer graag mee! Mijn Stephen King boeken in de kast vragen zich al af wanneer hun nieuwe vriendje arriveert?.
  Een boek van Stephen King zorgt gegarandeerd voor vele uurtjes vol heerlijke spanning…

 8. Dit klinkt weer als ouderwets genieten van een spannend mysterie; wat zal er met die vrouwen gebeuren? Ik heb veel werk van King gelezen en verheug me op dit nieuwe boek dat hij samen met zijn zoon geschreven heeft. Zit het talent in de familie? We zullen het zien!

 9. Beetje hetzelfde als jij. Vroeger gelezen maar nu al een tijdje niet meer maar klinkt als die wil ik lezen (overdag niet voor ik zelf ga slapen)

 10. Wat een gave actie ik be een grote fan van Stephen King met zijn goede boeken, series en films. Ik ben erg benieuwd naar dit nieuwe boek. Ik loot graag mee om een kansje te wagen voor een goed boek van Stephen King.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.