LEGO Batman – Kies je superheld – doeboek

Hallo, ik ben Batman! In dit boek vind je een heleboel leuke tekenpagina’s en allerlei vragen over mij.

Beschrijving
Help Batman, Batgirl™ en Robin™ Gotham City te beschermen tegen de Joker™ en zijn superschurkenteam. Met alle spelletjes, doolhoven en Batman-quizzen is dit superdikke doeboek voor Batman-fans van alle leeftijden. En laten we eerlijk zijn, wie is er nou geen fan van Batman?

Iedereen houdt van Batman. Waarom?
Omdat ik Batman ben!

Mijn mening
Ik noem het wel “mijn mening”, maar wat er eigenlijk meer toe doet is Remy’s mening. Mijn zoontje van 6 is weg van superhelden en Batman is zijn favoriet, dus hij was dolgelukkig toen ik dit doeboek binnenkreeg om te bespreken op mijn blog! Uiteraard mocht hij ermee aan de slag…
Hierboven zie je zijn Robin en hieronder zijn Joker-kunstwerk (hij is op het moment van het minimalistische, dus hij heeft alleen met zwarte pen/stift gewerkt 😉 )


Doordat hij hard bezig is met leren lezen op school, lukte het hem meestal wel om zelf de opdrachten te lezen. Maakt het extra fijn, want dan hoef ik niet steeds opgetrommeld te worden, haha.
Sommige opdrachten vond hij nog wat moeilijk, zoals het natekenen, maar tot mijn verrassing kwam hij toch ineens aan met de nagetekende Robin!
Hij is nog maar net begonnen in het boek en heeft nog ontzettend veel leuke opdrachten te gaan, want het is een heerlijk dik doeboek, goed voor urenlang teken-, kleur- en puzzelplezier.

Echt superleuk voor de LEGO Batman-fans, want lekker herkenbaar: alle helden en schurken komen voorbij! En dan is er ook nog een quiz die verspreid staat door het boek, om te ontdekken of je een échte Batman-fan bent…


Kies je superheld
ISBN 9789030503019 – Uitgever: Meis & Maas – Verschenen: februari 2017
(momenteel moeilijk verkrijgbaar)

[bol_product_links block_id=”bol_59db2bda4e6cf_selected-products” products=”9200000073003081″ name=”kies je superheld” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

One thought on “LEGO Batman – Kies je superheld – doeboek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.