Dit is een boek vol monsters – Guido van Genechten #kinderboekenweek

Dus jij bent niet bang voor monsters?
Weet je dat heel zeker?
Want nu kun je nog terug…

Korte inhoud
Dit is een boek vol monsters: kleine, walgelijke, gillende, doodenge monsters! Voor echte monsterliefhebbers dus, maar ook voor beginnelingen in de monsterkunde vanaf 4 jaar.

Eigenlijk kun je op elk moment stoppen.
Je klapt dit boek gewoon bliksemsnel weer dicht!

Auteur & illustrator
“Met Rikki werd Guido van Genechten (Mol, 1957) in 1998 laureaat van de internationale illustratorenwedstrijd Key Colours (die toen nog Prijs van de Stad Hasselt heette). Sindsdien raakte zijn internationale carrière als kinderboekillustrator in een stroomversnelling. Na Rikki creëerde Guido van Genechten nog tal van andere personages: IJsje, Tito Tovenaar, Kleine Kangoeroe, Max, Klein wit visje … Allemaal veroveren ze de harten van peuters en kleuters, niet alleen in Vlaanderen en Nederland, maar wereldwijd. De prentenboeken van Guido van Genechten worden verkocht in meer dan 30 landen. In Nederland werd zijn werk al twee keer bekroond tot ‘Prentenboek van het Jaar’. Daarmee is hij de enige Vlaming die die eer te beurt viel.”

Duw nu je oren goed dicht (of neem oordopjes).
Want het volgende monster gaat afgrijselijk gillen als je de bladzijde omslaat.
Durf je?

Mijn mening
Het is weer Kinderboekenweek! (4 t/m 15 oktober) Het thema is dit jaar Gruwelijk eng, dus ik zal de komende anderhalve week een aantal griezelige jeugdboeken met jullie delen. Ik begin met dit prentenboek “met griezelgarantie”!

Pas op, dit is een boek vol monsters! Minimonsters, stinkende, gillende, slijmerige, giftige en opgesloten monsters. Durf jij het aan om de bladzijde om te slaan? Weet je zeker dat je nog verder wilt gaan? Stoppen mag altijd…

Wat een fantastisch en gruwelijk prentenboek! De meest vreselijke monsters heeft Guido tot leven gebracht. Wat kan ik genieten van de humor in dit boek en het interactieve; je kind is de held die dit boek doorloopt en aan het einde staat je eerst de schrik van je leven te wachten én dan volgt de beloning…
Echt ontzettend leuk en perfect voor peuters/kleuters die wel van een beetje griezelen houden!

Dit is een boek vol monsters
ISBN 9789044829938 – Uitgever: Clavis – 31 pagina’s – Verschenen: juli 2017

[bol_product_links block_id=”bol_59d4a792d3750_selected-products” products=”9200000071852344″ name=”monsters” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.