Unboxing: Happy Reads Februari Box


Ik mocht van Happy Reads hun februari box bespreken op mijn blog! Erg leuk, want ik was wel benieuwd naar deze spirituele boekenbox. De Happy Reads box is nog vrij nieuw, de februari box is de tweede die verschenen is. De januari box had als thema “Follow your dreams”, deze box heeft als thema “Liefdesroep”. (De boxen verschijnen maandelijks en kosten 29,95 euro inclusief verzenden)
Ik laat jullie vandaag zien wat er in de februariΒ box zat!


De box was een feestje om uit te pakken; de mooie doos openmaken, “verwelkomd” worden door een kaart met daarop het thema en uitleg over wat er allemaal in de box zit (lees ik dus pas na het uitpakken, eerst laat ik me verrassen), alle piepschuimen-dingetjes eruit vissen en dan zien wat er aan cadeautjes bij het boek zitten! Het boek, Liefdesroep, was bij uitzondering al van tevoren bekend, dus geen verrassing.
Dit is wat er in de box zat:

  • Het boek: Liefdesroep van Hannah Cuppen
  • Een gesigneerde bijpassende boekenlegger
  • Een schriftje met een bijpassende pen
  • Een spiegelbutton met een mooie spreuk erop
  • Drie edelstenen die lichaam en geest versterken als je ze een nachtje laat trekken in water en dat water vervolgens opdrinkt
  • Een (reclame)boekenlegger en een aankondigingskaartje van de maartbox

Het boek (in de winkel 16,99) lijkt me erg interessant! Dit is wat de auteur erover zegt:

‘Als je de moed hebt om te kiezen voor de roep van je hart vind je niet alleen belangrijke levenslessen maar ook je diepste vervulling. Dit boek nodigt je uit om jouw unieke liefdesroep te volgen als richtingwijzer naar een bezield en vervuld leven’ – Hannah Cuppen

Ik heb van haar vorige boek, Liefdesbang, het E-book nog op de digitale TBR-lijst staan, dus kan ik ze mooi allebei lezen.
Een gesigneerde boekenlegger voor bij een boek vind ik altijd erg leuk, mooi om in het boek te bewaren, maakt het toch extra speciaal.
Het schriftje en de pen zijn in mijn lievelingskleur, dus daar ben ik zeker ook heel blij mee. Sowieso ben ik gek op pennen en notitieboekjes!
Edelstenen en hun krachtenΒ vind ik altijd erg bijzonder. Ik geef ze altijd een mooi plekje en aai ze zo nu en dan even. Dat je er ook een edelsteen elixer van kon maken wist ik niet! Het proberen waard… (al voelt het wel een beetje gek!)
En tot slot de spiegelbutton, dieΒ vind ik ook erg geslaagd! Leuk om in je handtas/toilettas te doen. Zo heb je een heel speciaal handspiegeltje, met een inspirerende spreuk erop.

Kortom: voor mij een hele geslaagde box, vol bijzondere items en een boek wat me erg aanspreekt! En erg leuk dat er een boekenbox is met een spirituele inslag!

Kende je deze box al? Spreekt het concept je aan?
-X- Judith

4 thoughts on “Unboxing: Happy Reads Februari Box

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.