Op naar de 1000 likes! (winactie)


Bijna 1000 likes op Facebook!
Op mijn facebookpagina zit ik al een tijdje in de buurt van de 1000 likes. Nu wil Uitgeverij Rainbow, die een tijdje terug zelf die magische grens overging, mij graag helpen om dat mooie getal te halen. Zij stellen twee boeken beschikbaar om weg te geven zodra de 1000 likes gehaald zijn! Het gaat om de volgende boeken:


Stil – Susan Cain
“Minstens een derde van de mensen die we kennen is introvert. Dat zijn diegenen die de voorkeur geven aan luisteren boven praten; die nieuwe dingen uitvinden en creëren, maar liever niet hun eigen ideeën pitchen. Introverte mensen hebben het moeilijk in een concurrentiemaatschappij waarin extraversie als de norm beschouwd wordt.
Susan Cain laat zien hoe introverten stelselmatig onderschat worden en toont haarscherp de voordelen aan van stil zijn in een wereld vol lawaai.”

Dit boek mocht ik laatst recenseren van Rainbow, dus als je wilt weten wat ik ervan vond kun je dat hier teruglezen.


Verstand en gevoel – Jane Austen
“Wie trouwt met wie? Dat is de vraag waar alles om draait in dit beroemde boek van Jane Austen. Hoofdpersonen zijn de verstandige Elinor Dashwood en de gevoelige Marianne Dashwood. Marianne laat zich het hoofd op hol brengen door de charmante Willoughby, terwijl Elinor dit met lede ogen aanziet. Kan haar zusje niet eens wat verstandiger zijn? En zullen ze ondanks alle tegenslagen beide de ware liefde vinden? Een heerlijk en tijdloos boek.”

Dit verhaal zullen velen van ons wel kennen. Of je hebt ooit het boek gelezen, of je hebt de film gezien, of misschien wel allebei. Vind je deze uitgave van Rainbow niet prachtig? Ik ga hem binnenkort lezen, heb er nu al zin in!

Winactie!
En dan nu de grote vraag: wat moet je doen om kans te maken op één van deze twee boeken?

 • Je vindt mijn facebookpagina leuk en deelt het bericht over de winactie openbaar (als je geen Facebook hebt, deel je dit blogbericht via Twitter)
 • Je laat onder dit bericht met een geldig e-mailadres een reactie achter waarin je aangeeft op welk boek je kans wilt maken
 • Je geeft ook aan in die reactie op welke manier je dit bericht gedeeld hebt
 • Reageren kan tot de 1000 likes gehaald zijn, dan zal ik de winnaars gaan loten en contact met ze opnemen!

LET OP: De winactie is afgelopen! De 1000 likes zijn dankzij jullie vele delen gehaald! Bedankt allemaal! <3
De winnaars zijn Caren en Veronique, zij hebben een mailtje gehad.

Op naar de volgende mijlpaal!
-X- Judith

37 thoughts on “Op naar de 1000 likes! (winactie)

 1. Leuke actie en ik doe graag mee! Ik heb getweet en deel de post via Facebook. Mocht ik toevallig winnen zou ik graag het boek “stil” willen lezen. ?

 2. Leuke winactie. Allebei leuke boeken maar mij lijkt verstand en gevoel een heerlijk boek. Ben benieuwd of de ware vinden.
  Gedeeld via Facebook.

 3. Erg leuk deze winactie. Mooie boeken. Ik zou kiezen voor mooie roman verstand en gevoel. Ben benieuwd naar het verhaal. Die 1000 likes komen er. Succes. Gedeeld via Facebook.

 4. Hoi Judith, ik hoop dat de laatste 25 mensen zich melden door mijn retweet (@bookish_life). Maar wat heb je al veel bereikt. Goed hoor. En mocht ik een piepklein kansje maken, dan kom ik graag in aanmerking voor het boek van Jane Austen.

 5. Mooie actie. En die 1000 likes gaat vast en zeker lukken 😉
  Liked & shared op FB. Jouw site al geruime tijd geleden een like gegeven.
  Ga ook nog wat vriendjes op FB uitnodigen.
  Doe graag mee voor: Verstand en gevoel – Jane Austen

 6. Dat gaat je zeker lukken, ik deel deze actie op mijn boekenpagina ‘Mieke’s blog: graag gelezen’ op facebook en op twitter. Mijn voorkeur gaat uit naar: Verstand en gevoel – Jane Austen

 7. Hoe kan ik kiezen tussen die twee boeken?! Ik lijken mij allebei super en zoals je weet ben ik een echte boekennerd ? Stil lijkt mij interessant om te lezen aangezien ik een introvert ben. Verstand en gevoel moet gewoon goed zijn aangezien hij van Jane Austen is ?
  (Heb het bericht gedeeld via mijn Facebook)
  Groetjes

 8. Hoi Judith, zeker verdien je nog meer dan 1000 likes dus op FB en Twitter gedeeld! Ik doe graag mee voor het boek Verstand en gevoel – Jane Austen!

 9. Die 1000 likes komen er wel hoor. Ik ga het bericht op fb delen en m’n vrienden die dol zijn op lezen uitnodigen om mee te doen. Ook op twitter zal ik delen. Ik zou graag het boek verstand en gevoel willen lezen

 10. Ik heb deze actie gedeeld op Facebook en zag dat je er nog maar 18 moet.
  Biebmiepje, op naar de 1000.
  Mocht ik winnen dan maak ik graag kans op het boek Verstand en gevoel van Jane Austen, lijkt me een mooi boek.

 11. Goedemorgen! Wat een leuke winactie! Om heel eerlijk te zijn kende ik je blog en je facebook nog niet, dus ik heb net even rondgekeken en het ziet er erg leuk uit! 😀

  Ik doe gráág mee aan de winactie en kom ook graag nogmaals kijken naar de recensies van boeken die je schrijft, nu ik met een kleine baby zoveel minder tijd heb om te lezen is het toch wel heel fijn om van te voren een recensie te lezen zodat je een beetje gerichter kunt kiezen… 🙂

  Ik heb je geliked op facebook en ben je gaan volgen op twitter én heb je winactie op beide social medias gedeeld! 😀

  Op naar de 1000!!!

 12. Ik loot graag mee voor Stil. Ik was onder de indruk van de Ted Talk van Susan Cain en ben benieuwd naar haar boek. Ik heb je bericht gedeeld op Facebook.

 13. Gefeliciteerd met je FB volgers! Bijna 1000 nog maar 6 te gaan 😉
  Graag waag ik een kansje voor Stil, klinkt als een mooi en leerzaam boek!
  Gedeeld via FB

 14. Ik heb het via facebook gedeeld. Kan me nog herinneren dat ik de 500ste like was :-). En nu al 1000. Leuk!

  Ik zou graag mee willen doen voor het boek van Jane Austen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.