Kickass content in 60 minuten – Rutger Steenbergen

Content maak je niet zomaar. Begin daarom met een plan en werk gericht naar een doel toe.

Korte inhoud
Zit je verlegen om een origineel idee voor een blog, tweet of Facebookcampagne? Gebruik dan dit handige boek, het zit barstensvol goede ideeën, voortaan schud je content zo uit je mouw.

Rutger Steenbergen weet als ervaren SEO-expert precies wat online werkt en heeft voor dit boek de kansrijkste content voor je op een rij gezet.

Weinig tijd, maar veel ambities? Informeer jezelf snel en grondig met de boeken in de serie Digitale trends en tools in 60 minuten. De serie is een initiatief van Uitgeverij Haystack in samenwerking met Frankwatching.com, het toonaangevende platform over online trends, tips & tricks.

Visuele content wordt steeds belangrijker op internet. Als we onderzoekers mogen geloven, is in 2018 zelfs 84 procent van alle communicatie visueel.

Auteur
“Rutger Steenbergen is (SEO-)schrijver, trainer en freelance online marketeer. Met zijn bedrijf SEO Zwolle helpt hij ondernemers bij het succesvoller maken van hun website.”

Mijn mening
Kickass content maken voor je blog, wie wil dat nou niet? Ik hoop dat ik dat al een beetje doe 😉 maar er valt nog genoeg te leren!

In dit 60 minuten-reeks boekje worden je allerlei tips aangereikt om de beste content te maken voor je website. Zo wordt er uitgelegd hoe je een strijdplan maakt; door een manifest voor jezelf op te stellen, waarin je bepaalt wie je bent, wat je doet en wat je wilt bereiken. Aan de hand daarvan kun je toetsen of wat je online plaatst ook echt bij je (bedrijf) past. Dan kun je een content-plan opstellen waarin je je doelen concreet maakt en bepaalt hoe je klanten/lezers gaat bereiken.

Er worden allerlei kanalen behandeld waarmee je kickass content kunt creëren; website, weblog, videomarketing, nieuwsbrieven en de verschillende social media-kanalen. Genoeg opties om uit te kiezen wat het beste bij je past! Na ieder hoofdstuk volgt er een korte conclusie, zodat de belangrijkste punten nog even samengevat worden.

Kickass content in 60 minuten is een boek waarin kort en bondig zeer heldere informatie gegeven wordt om het beste uit je online bedrijf te halen. De informatie is heel erg gericht op zakelijke uitingen, maar veel is zeker ook van toepassing voor bloggers zoals ik. Een leerzaam boek, waar ik vast nog wat aan ga hebben als ik mijn eigen bedrijfje ga beginnen.

Kickass content in 60 minuten
ISBN 9789461262035 – Uitgever: Haystack – 208 pagina’s – Verschenen: oktober 2016 – Digitale trends en tools in 60 minuten-serie

[bol_product_links block_id=”bol_587294f55a465_selected-products” products=”9200000063494218,9200000071837249″ name=”kickass” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.