Raad eens hoeveel ik van je hou in de winter (luxe pop-up editie)

Hazeltje en Grote Haas
gingen naar buiten,
de sneeuw in.

Korte inhoud
Hazeltje vindt het heerlijk om met
Grote Haas in de sneeuw te huppen.

Geniet mee terwijl ze in de
glinsterende sneeuw ‘ik zie, ik zie wat
jij niet ziet’ spelen.

Lees dit boek van de makers van
Raad eens hoeveel ik van je hou samen
met de grote en kleine mensen van
wie jij het meeste houdt.

Terwijl ze door de sneeuw
hupten, speelden ze
‘ik zie, ik zie, wat jij niet ziet’.


Mijn mening
Oh, wat hou ik van de boekjes van de Raad eens hoeveel ik van je hou-reeks! Ik vind de verhaaltjes allemaal even lief en ben onwijs verliefd op de illustraties. Ook de televisieserie vind ik heel erg schattig, ik word er dan ook altijd enthousiast bij geroepen door de kinderen als er een aflevering op tv komt.

Dit nieuwe boek, met een bekend verhaaltje, is een hele speciale, want er zitten prachtige pop-up pagina’s in, waarvan die op de laatste bladzijde wel echt de kroon spant. Én er zitten glitters in en op het boek, dus het heeft echt een winterse en feestelijke sfeer! Ook dit verhaaltje heeft weer een klein leer-element erin.
Een perfect cadeautje voor de decembermaand dus! (maar eigenlijk voor ieder moment 😉 )

Ik heb genoten van het ‘ik zie, ik zie, wat jij niet ziet’ spelen met Hazeltje en Grote Haas in het winterse landschap! Ga jij binnenkort ook genieten van dit vertederende verhaaltje?

Raad eens hoeveel ik van je hou in de winter
ISBN 9789047708186 – Uitgever: Lemniscaat – 14 pagina’s – Verschenen: november 2016 – Originele titel: Guess how much I love you in the Winter – Vertaald door: Jesse Goossens

[bol_product_links block_id=”bol_5850fddc928c6_selected-products” products=”9200000059343905″ name=”raad eens” sub_id=”” link_color=”undefined” subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.