Overal boeken

Op de kast
Overal boeken…
Ik dacht dat het leuk zou zijn om jullie te laten zien waar ik, naast netjes in de boekenkasten/op de boekenplanken in mijn “boekenkamer” (waar helaas ook twee kledingkasten staan πŸ˜‰ ), verder overal nog boeken heb staan in huis! Kijk je mee?

onder-kast
Op de kasten en onder de planken
Zoals je op de bovenste foto al ziet liggen er boeken Γ³p de kasten, NTL-boeken, en hierboven zie je stapels boeken Γ³nder de boekenplanken, ook NTL-boeken… Ik durf ze niet te tellen πŸ˜‰

peuterliefkleuterlief
Kinderkamers

Ook de kinderen ontkomen niet aan de boekenliefde van mama! Kleuterlief en peuterlief hebben goed gevulde boekenkasten op hun kamers staan.

zoldernachtkastje
Zolder
Op zolder, waar mijn man en ik slapen, hebben we in een afgesloten kast de reisgidsen staan, gewoonweg geen ruimte meer voor in de boekenkamer. Uiteraard hebben we altijd wel wat op ons nachtkastje liggen, manlief zijn huidige boek en ik meestal wel een paar mooie boeken, of als ik biebboeken heb liggen die daar.

recensie
Daarnaast heb ik op zolder mijn bureau, mijn bloghoekje, dus staan daar ook mijn recensie-boeken. Wat was ik blij dat ik eindelijk een excuus bedacht had om dat leuke Ikea kastje te kopen!

gangkeuken
Beneden

De boekenkasten staan bij ons dus op de eerste verdieping, in de woonkamer is geen ruimte om een grote kast neer te zetten, dat is nog een toekomstdroom! Maar uiteraard liggen er beneden ook boeken: in de gang een stapeltje inspirerende boeken, in de keuken wat kookboeken.

kinderenwoonkamer
In de woonkamer hebben de kinderen een Ikea-keukentje staan en ik kon het niet laten om daar in één van de vakjes ook een paar boekjes neer te zetten πŸ˜‰ En onder en op het tafeltje naast de bank liggen ook altijd een aantal boeken, boeken voor tussendoor en boeken waar ik in bezig ben voor mijn blog.

kerst
Themaboekjes
En tot slot hebben we met Sinterklaas en Kerst op de kamer van de oudste altijd een stapeltje themaboekjes liggen waar we dan meestal ’s avonds een boekje van kiezen om te lezen.

Dat was de rondleiding door mijn boekenhuis! Heb jij ook op zoveel plekken boeken liggen in huis?

-X- Judith

5 thoughts on “Overal boeken

  1. Leuk om te zien en lezen! Tof dat jullie zo veel boeken hebben en allemaal netjes gestapeld of in de kast, keurig!

    Wij hebben ook wel wat boeken maar lang niet zo veel. Moet zeggen dat ik een grote, volle boekenkast een mooi zicht vind!

    Een boekenkamer is helemaal luxe!

  2. Geweldig Judith, zoveel plaatsen in je huis waar boeken kunnen worden gezet. Prachtig ook dat je gewoon rijen hebt of stapeltjes, ik heb toch twee rijen voor elkaar moeten zetten. Mijn huis is kleiner vandaar dat ik toch minder boeken heb en veel weg geef. Ik heb er gewoonweg de ruimte niet meer voor, als ik niet helemaal wil dicht slibben.

  3. Op zoveel plekken niet, maar woon dan ook in een appartement πŸ˜‰ maar toch op veel plekken hoor. Mijn 2 boekenrekken, 1 lade in de woonkamer, een doos in de slaapkamer en op de buffetkast in de slaapkamer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.