Belle & Boo: Bedtijd voor Boo – Mandy Sutcliffe

Belle & Boo: Bedtijd voor Boo

Zie je die sterren? Zie je ze stralen?
Zie je de maan? En Boo in die boom?
En hoor die muziek eens,
het klinkt als een droom!

Korte inhoud
“Belle en Boo maken zich klaar om hun droomwereld binnen te gaan; de tanden zijn gepoetst en het nachtlampje is aan. Net als in heel veel andere kinderkamers, want het is niet alleen bedtijd voor Boo, maar ook voor alle ballerina’s, cowboys en piraten!”

Dag aarde, dag donker.
Dag sterrenkonijn.
Dag sterrengeflonker.

Auteur & illustrator
Mandy Sutcliffe is de bedenker en maker van Belle & Boo. Ze studeerde Illustratie aan de Leeds Metropolitan University en bezocht in die tijd Frankrijk. Daar ontstond haar liefde voor het tekenen van kinderen die zich vrij en blij voelen, die kind mogen zijn. Belle & Boo is inmiddels een internationaal merk geworden, met niet alleen boeken, maar ook merchandise. Het bedrijf is gevestigd in Bristol, Groot-Brittannië.

Bij De Vier Windstreken zijn ook verschenen: Belle & Boo en het verrassingsfeestje, Belle & Boo en het vrolijke kerstfeest en Belle & Boo en de smikkel-smul-dag.” www.vierwindstreken.com

Mark Sperring schreef het verhaal bij de illustraties in dit boek. (Bij de vorige boeken was dat Gillian Shields)

bedtijd-voor-boo-2
Mijn mening
Wat houd ik toch van de verhalen van Belle & Boo! Ik kan het niet vaak genoeg zeggen: deze boeken zijn zó mooi geïllustreerd en zó lief!

Ook dit nieuwste Belle & Boo prentenboek is weer een pareltje om te zien en te lezen. De cover met flonkerende sterren en maan sprankelt je tegemoet en de prachtige fantasierijke en kleurrijke illustraties van Mandy Sutcliffe zijn gewoonweg betoverend. Het verhaal, op rijm, is al even fantasierijk en vertederend. Niet alleen Belle & Boo moeten naar bed toe, maar ook alle cowboys, dansers, elfjes en piraten.

Een perfect verhaaltje om voor te lezen aan je kindje voor het slapengaan! Op naar dromenland net als Belle & Boo en al die anderen. Gegarandeerd met een glimlach op het gezicht 🙂 Ik ben en blijf verliefd!

Belle & Boo: Bedtijd voor Boo
ISBN 9789051165111 – Uitgever: De Vier Windstreken – 40 pagina’s – Verschenen: september 2016 – Originele titel: Hop along Boo, time for bed – Vertaald door: Erik van Os en Elle van Lieshout – Illustraties: Mandy Sutcliffe

[bol_product_links block_id=”bol_580287cc23840_selected-products” products=”9200000061262685″ name=”belle en boo” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.