De Feeën van de Zeven Zeeën – Thea Stilton

De feeën van de zeven zeeën

De actieve kaart geeft aan dat er opnieuw een fantasiewereld in gevaar is.

Korte inhoud
“In het sprookjesachtige Aquamarijn, een rijk dat diep onder de golven op de bodem van de oceaan verscholen ligt, is een ramp gebeurd! De prachtige muziek die normaal in dit rijk klinkt, is stilgevallen, en daarmee wordt het onderzeese leven bedreigd met uitsterven …
Will Mystery, de jonge onderzoeker van het geheime onderzoekscentrum de Zeven Rozen, aarzelt geen moment en schakelt de hulp van de Thea Sisters in. Via een uiterst geheime onderwatertunnel komen de vijf vriendinnen terecht in Aquamarijn, waar ze kennis maken met de Feeën van de Zeven Zeeën. Hier, in deze mysterieuze wereld van sprankelend koraal en kleurrijke vissen, zullen ze op zoek moeten naar een eeuwenoud instrument. Het is een bijzonder instrument met vier snaren, die ieder in een andere uithoek van het rijk bewaard wordt. De Thea Sisters zullen de snaren bij elkaar moeten verzamelen en het instrument weer moeten herstellen. Alleen als ze hierin slagen kan Aquamarijn van de ondergang worden gered!”

Met zijn allen gingen we op weg naar de computerzaal om zoveel mogelijk te weten te komen over het mysterieuze Rijk van de Zeven Zeeën.

Reeks
Dit is deel 4 in De Zeven Rozen-reeks van Thea Stilton en de Stilton Sisters.

Mijn mening
Wat een prachtige kleurrijke cover! En de binnenkant is al even mooi en weer kenmerkend voor de Stilton-boeken: heerlijk speels.

Dit meidenboek zit vol mysterieuze wezens diep in de zee; feeën, zeemeerminnen en andere zeewezens. Thea Stilton en de Thea Sisters worden opgeroepen door het geheime onderzoekscentrum De Zeven Rozen omdat er een probleem is in fantasiewereld Rijk van de Zeven Zeeën. Zij moeten afdalen in de oceaan om de ondergang van het rijk te voorkomen.

Wat volgt is een magisch en spannend avontuur, een race tegen de klok, die ze alleen kunnen winnen als ze samenwerken. Maar de Thea Sisters zouden de Thea Sisters niet zijn als ze dat niet perfect zouden kunnen! Hun vriendschap is hecht en ze hebben samen al vele avonturen beleefd.

De Feeën van de Zeven Zeeën is een heerlijk, superdik, spannend avontuur. Een genot om te zien en om te lezen!

De Feeën van de Zeven Zeeën
ISBN 9789085923466 – Uitgever: De Wakkere Muis – 384 pagina’s – Verschenen: mei 2016 – Vertaald door: Pauline Akkerhuis
Bestel je via deze link bij Bruna, krijg ik een kleine vergoeding.

One thought on “De Feeën van de Zeven Zeeën – Thea Stilton

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.