Gouden Boekje: Finding Dory

Finding Dory

Dit is Dory.
Dory is nogal vergeetachtig.

Korte inhoud
“De vriendelijke, vergeetachtige blauwe vis Dory duikt opnieuw in het diepe met Nemo en Marlin, wanneer ze zich weer herinnert wie haar ouders zijn. Ga mee met Dory en haar vrienden op een onvergetelijk avontuur als zij op zoek gaan naar Dory’s familie.”

Ze herinnerde zich waar ze vandaan kwam! Dory wilde naar huis.

Mijn mening
De film Finding Dory heb ik nog niet gezien, dat komt in de zomervakantie, dus dit was mijn eerste kennismaking met het verhaal.

De illustraties in dit Gouden Boekje zijn weer heerlijk fris en vrolijk. En heel belangrijk: herkenbaar voor de Disney fans! Je ziet oude vrienden terug als Marlin en Nemo, maar je leert ook nieuwe vrienden kennen die Dory tegenkomt op haar zoektocht naar haar ouders.

Het verhaal is lief en je hoort Dory gewoon praten in je hoofd, maar soms komt het verhaal ook wat onduidelijk over. Ik denk dat je dan echt wat stukjes uit de film mist, dat er een te kort verhaal van gemaakt moest worden om in dit boekje te passen.

Voor het eerst dat ik niet helemaal enthousiast ben over een Disney Gouden Boekje. Wel zoals altijd weer verliefd op de illustraties en vormgeving!

Finding Dory
ISBN 9789047621867 – Uitgever: Rubinstein – Verschenen: juni 2016 – Vertaald door: Laura Hak
Bestel je via deze link bij Bruna, krijg ik er een kleine vergoeding voor.

0 thoughts on “Gouden Boekje: Finding Dory

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.