Boekpresentatie Maestra in de Hermitage

Maestra - biebmiepje
Boekpresentatie in de Hermitage in Amsterdam

Afgelopen vrijdagavond was ik bij de feestelijke boekpresentatie van de sensuele thriller Maestra van L.S. Hilton. Een gedeelte van het restaurant van het museum was aangekleed in ware Maestra sferen; overal zag je de opvallende knalrode cover van het boek, er stonden Maestra menu’s, er liepen mooie mannen rond in rode shirts en alle mensen van de organisatie en uitgeverijen zagen er prachtig uit. Er waren drankjes en hapjes, in de sfeer van het boek: Oester, eend, kaviaar… (niet voor mij weggelegd, maar wel helemaal in stijl)

Maestra menu
Het officiële gedeelte

Na lekker borrelen en kletsen met mensen van de uitgeverij, met medebloggers (ik had gezellig afgesproken met Shyama en Connie) en heerlijk om me heen kijken naar al die (mooie) BN-ers die er rondliepen, begon het officiële gedeelte van het feest.

Halina leest voor
Halina van Reijn las met haar prettige vertelstem een stuk voor uit het boek, waarbij meteen duidelijk werd dat het niet alleen een spannend boek is op thrillervlak 😉 Er zitten behoorlijk pikante scènes in.
Daarna vertelde Heleen van Royen aan auteur L.S. Hilton waarom ze het boek zo goed vond en zo weg was van de hoofdpersoon die geen seksuele gene kent.

Heleen en L.S. Hilton
Heleen overhandigde de Nederlandse editie van Maestra aan de auteur en toen was het tijd voor de pers om foto’s te maken. Aangezien er échte pers met flinke fototoestellen aanwezig was (denk Edwin Smulders) was het wat lastig voor mij om goede foto’s te maken. Gelukkig had Shyama’s man een flink toestel mee en deed hij gewoon lekker mee met de persfotografen. Aan hen heb ik dan ook de prachtige duidelijke foto’s te danken die je hier ziet!

Maestra boekpresentatie

Het was een heel gezellig, heel bijzonder en heel geslaagd boekenfeestje! Bedankt uitgeverij The House of Books/ Overamstel uitgevers dat ik erbij mocht zijn!
Ik kreeg nog een extra exemplaar mee van het boek, dus jullie kunnen binnenkort een winactie verwachten 😉

En bedankt Shyama dat ik wat van die mooie foto’s van jou heb mogen gebruiken!

-X- Judith

Hermitage Amsterdam

0 thoughts on “Boekpresentatie Maestra in de Hermitage

  1. Geweldig om te lezen hoe je het ervaren hebt! En gezien heel de ambiance er omheen een zeer geslaagd boekenfeestje met prachtige foto’s!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.