Celebrate Books boekbox april unboxing

Celebrate Books boekbox april unboxing
#CelebrateBooks

In het buitenland kennen ze het fenomeen boekbox al, een box die een paar keer per jaar verschijnt, met daarin een recent verschenen boek en leuke boek-goodies, alles een verrassing. Nu heeft Nederland ook een boekbox! Sandra van www.celebratebooks.nl heeft de stap aangedurfd om de eerste Nederlandse (YA) boekbox op de markt te brengen en niet zonder succes; de box van april was al snel uitverkocht! Gelukkig was ik er op tijd bij en heb ik er eentje kunnen bestellen. (De box kost 29,95 inclusief verzenden)

Boekbox
Unboxing

Afgelopen vrijdag was het zover: de postbode bracht mijn box! Spannend moment… Wat zou erin zitten? Welk boek? Welke goodies? Het thema van deze box is Fandom, dus daar zou het allemaal iets mee te maken hebben…
Snel opengemaakt en foto’s gemaakt!

inhoud boekbox

Een feestje om uit te pakken, want je hebt geen enkel idee wat je zult aantreffen. Dit zat erin:

 • een door Lauren Kate gesigneerde quote-kaart
 • een door Emmy van Zon en Maan ontworpen fandom-kaart
 • een Deadly Hollows (Harry Potter) ketting
 • een muziekdoosje met de tune van Harry Potter
 • sticky bookmarks van Blossom Books
 • telefoonstickers (?) van The Hunger Games
 • wat bladwijzers en een kaart
 • en dan het boek natuurlijk: Carry on van Rainbow Rowell

Carry On
Het boek

“Simon Snow wil gewoon relaxen en genieten van zijn laatste jaar op de Watford School of Magicks, maar iedereen valt hem lastig. Zijn vriendin heeft het uitgemaakt, zijn beste vriend is een plaaggeest, en zijn mentor probeert hem in de bergen te verstoppen, waar hij misschien veilig zal zijn. Simon kan niet eens blij zijn met het feit dat zijn kamergenoot en oude rivaal spoorloos verdwenen is, omdat hij zich zorgen blijft maken over het kwaad. En er zijn spoken. En vampiers. En verschrikkelijke, duivelse dingen die proberen om Simon neer te halen. Als je ’s werelds krachtigste magiΓ«r bent, kun je nooit even relaxen en genieten.”

Niet iets wat ik zelf gauw zou pakken, een YA over magie, maar daardoor extra leuk, want zo stap ik weer eens uit mijn comfortzone. En over de auteur heb ik al veel goeds gehoord.

Wat vind ik?
En dan mijn mening…
Ik vind het boekbox concept onwijs leuk en origineel. Je hebt wel de beautyboxen waarvan je ook niet weet wat je ontvangt, maar om dat te hebben met boeken en boekgerelateerde dingen is natuurlijk voor boekenwurmen als ik wel super! Het is ook wel een risico, want doordat je geen idee hebt wat je ontvangt (ja een YA, dat is wel zeker) weet je ook niet of het je de 29,95 waard gaat zijn.
Zoals ik al zei: het boek zou ik niet zelf gekocht hebben, maar ik vind het wel een leuke uitdaging, hij trekt me wel. De Sticky Bookmarks wou ik zelf nog eens kopen, dus daar was ik ook heel blij mee. De ketting en het muziekdoosje vind ik gave hebbedingetjes als HP fan. En de fandom kaart van Emmy vind ik erg mooi gemaakt en erg leuk, die krijgt wel een plekje in mijn bloghoekje πŸ™‚
De stickers, daar kan ik niet zoveel mee, heb ze aan mijn zoontje gegeven, hij ook blij πŸ˜‰ Ik ben (nog) geen Lauren Kate fan (niks van gelezen), dus die kaart zegt me niet zoveel, al vind ik de quote wel mooi, dus hij komt wel gewoon op de stapel met “op te hangen in mijn wisselcollectie” kaarten.
Grotendeels tevreden dus.

Nu nadenken of ik de volgende box ook ga bestellen… Wel heel verleidelijk… (en ik hoop op veel samenwerkingen met Blossom Books, die hebben zΓ³veel leuke non-book producten!)

-X- Judith

0 thoughts on “Celebrate Books boekbox april unboxing

 1. Carry On ga je vast heel erg leuk vinden, want het is losjes gebaseerd op Harry Potter πŸ™‚ Ik heb het al gelezen, en oh zo leuk! Ben echt fan van Rainbow Rowell.

 2. Regelmatig zie ik beautyboxen voorbij komen, maar die interesseren me eigenlijk niet zo. Maar deze lijkt me wel ontzettend leuk. Ik ga eens op de site kijken!

 3. Ik was al benieuwd naar deze boekbox, en deze lijkt me echt een leuke! Vooral dat muziekdoosje en de hebbedingetjes. Het boek zelf trekt me niet echt aan, ondanks dat ik ook enorme fan van HP ben.. benieuwd naar je recensie over het boek!

 4. Ik vind het een leuk concept maar had liever iets meer betaald en vb 2 boeken gekregen in plaats van die extra dingen want daar houd ik niet zo van. Ik ga er eens over nadenken of ik de box van juli ga bestellen.

 5. Heb al wat andere unboxings gezien en zie dat voor jouw box de Mockingjay pin van The Hunger Games wss op was en is vervangen door stickers, haha :p Vind de box verder een top-idee, hoewel ik liever mijn geld uitgeef aan de dingen die ik zeker wel zou gebruiken (hoewel het leukste natuurlijk is dat het allemaal nog een verrassing is, maar toch!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.