Winactie: Gangster Anders en zijn vrienden #biebmiepje3jaar

Gangster Anders en zijn vrienden
Maak kans op een exemplaar van Gangster Anders en zijn vrienden (en een enkele vijand)

Gangster Anders, Johanna, Per: Een illuster drietal verovert de wereld! Gangster Anders, vers uit de gevangenis; de pastor Johanna, recent uit haar kerk gezet; en Per, receptionist in het hotel waar ze verblijven, kleinzoon van een geruïneerde miljonair. Een snood plan smeden ze: Anders moet goedbetaalde vuile klusjes gaan opknappen voor de Zweedse onderwereld, de pastor en de receptionist worden zijn strategische partners. Gaandeweg blijkt Gangster Anders maar matig geschikt voor de job en dan begint hij zich op een dag in de Bijbel te verdiepen. Hij besluit een kerk te stichten, de Kerk van Anders, met als motto: geven is beter dan nemen. Daar zijn Johanna en Per het maar half mee eens. Met inmiddels de halve onderwereld achter zich aan moeten zij als de bliksem een nieuw, lucratief plan verzinnen …

Van uitgeverij Atlas Contact mag ik binnenkort Gangster Anders en zijn vrienden lezen én ik mag er nu alvast eentje weggeven ter ere van mijn 3e blogverjaardag! Ik heb veel goeds gehoord over het vorige boek van Jonas Jonasson, De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween, die heb ik nog steeds niet zelf gelezen (luxeprobleem 😉 ), dus ik was wel erg benieuwd naar deze en blij dat ik hem aangeboden kreeg door de uitgeverij.

Ben jij ook nieuwsgierig? Doe dan gauw mee!

Winactie
Wat moet je doen om kans te maken?

 • uiteraard volg je mijn blog via één van de mogelijke manieren
 • je laat een reactie achter onder dit blogbericht met een geldig e-mailadres
 • in die reactie laat je me weten of jij deze auteur al wel kent en zo ja, wat je van zijn boek(en) vindt
 • delen van de actie is niet verplicht, maar wel lief
 • je reageert uiterlijk zondag 3 april, maandag 4 april neem ik contact op met de winnaar
 • ben je de winnaar? reageer dan aub uiterlijk 6 april op mijn mail

De winactie is afgelopen! Bedankt voor het meedoen allemaal! Tamara is de gelukkige, zij heeft een mailtje ontvangen.
De meesten van jullie kennen deze auteur wel, zelf gelezen of van alle publiciteit. Ik ben zelf heel benieuwd wat ik van dit boek ga vinden! Hou jullie uiteraard op de hoogte.

-X- Judith

55 thoughts on “Winactie: Gangster Anders en zijn vrienden #biebmiepje3jaar

 1. Ik heb hetzelfde luxe probleem als jij, heb zijn voorgaande twee boeken ook nog liggen om gelezen te worden! Maar toch zou ik graag deze er ook aan toe willen voegen?

 2. Zijn vorig boek heb ik hier nog liggen en moet ik nog lezen, dit boek zou wel welkom zijn om aan te vullen☺️

 3. Ik heb met veel plezier de 100-jarige man die uit het raam klom en verdween gelezen. De andere boeken van Jonasson wil ik graag ontdekken.

 4. Ik heb met veel plezier zijn eerste boek de 100-jarige man die uit het raam klom en verdween gelezen. Nu wil ik graag ook de andere boeken van Jonasson ontdekken 🙂

 5. Ik ken je luxeprobleem: ook ik heb veel boeken liggen en ja, de recensie exemplaren gaan voor 😉 ik heb de 100-jarige wel in de kast staan. In het Noors! Staat absoluut nog op de NTL-lijst, want ik heb er veel goede dingen over gehoord!

 6. ik heb het boek al vaak in de handen gehad om het in de kast met gereserveerde boeken te zetten – ik ben biebmedewerker – maar wil het ook graag zelf lezen

 7. Jaaa. Deze vind ik ook leuk om mee te doen! Ik vond de 100 jarige man die uit het raam klom en verdween, grappig en inspirerend! Ben heel benieuwd naar zijn verdere werk!

 8. Jaaaa deze wil ik super graag lezen! Heb het eerste boek gelezen en vond hem onwijs grappig en daardoor ben ik heel benieuwd naar dit boek. Persoonlijk vind ik die boeken zelf ook erg leuk om te zien. De kaft is niet allerdaagse en daarom juist zo leuk!
  Ik doe graag mee met de winactie.

 9. Alweer 3 jaar je blog online gefeliciteerd met deze ‘verjaardag’. Ik heb van deze auteur nog niks gelezen (heb teveel boeken die ik nog wil lezen) maar heb wel goede verhalen gehoord over de honderd jarige man. Zou toch wel graag iets lezen van deze schrijver. Succes met je blog op naar de volgende 3 jaar.

 10. Zie zoveel positieve reacties over de boeken van Jonasson voorbij komen, zou graag zelf kennis met zijn boeken maken! Leuke actie!

 11. Ik heb de 100-jarige man gelezen en vond het een fantastisch boek! Ik heb wel gemerkt dat mensen het óf helemaal geweldig óf verschrikkelijk vinden. Een reactie daar tussenin ben ik nog niet tegen gekomen.
  Ik ben in ieder geval erg nieuwsgierig naar dit nieuwe boek, dus ik doe graag mee.

 12. Toevallig de 100 jarige die uit het raam klom en verdween aan ht lezen, een heerlijk boek. Dus heel benieuwd naar deze.

 13. Zijn eerste boek (100 jarige man die uit het raam klom) gelezen en ik vond hem geweldig. Aan het zijn tweede boek begonnen maar nog steeds niet uitgelezen, het verhaal kon mij niet pakken… wie weet komt dat nog een keer.

 14. Ik loot graag mee voor dit boek. Ik heb enorm genoten van de 100 jarige man die uit het raam klom en daarom zou ik ook graag dit boek van deze auteur lezen. ik volg je waar ik maar kan met veel plezier.

 15. Ik ken de auteur wel van ‘horen zeggen’ (vooral van De 100-jarige man die uit het raam klom), en hoewel ik graag iets van deze auteur zou willen lezen, herken ik het probleem van een te lange TBR *zucht*. Nog niks van gelezen dus, maar hoor een hoop goede dingen en ben daarom ook wel erg benieuwd naar het boek 🙂 (de covers vind ik wel allemaal mooi!)

 16. Ik heb de eerste twee titels met heel veel plezier gelezen en heb ook regelmatig in een deuk gelegen van het lachen. Ik verheug me op de derde titel want het zal er nog wel weer veel spectaculairder aan toe gaan dan in de eerste twee romans.

 17. Ik heb nog niks hier van gelezen maar ik zie er wel veel over voorbij komen, het lijkt me een erg leuk boek 🙂

 18. Ik heb alleen de 100-jarige man die uit het raam klom en verdween gelezen van deze schrijver en heb daar van genoten, ben benieuwd naar dit boek.

 19. Weer zo’n gave actie. Ik heb het boek van de 100 jarige man die uit het raam lom en verdween gelezen en vond dat heel erg leuk. Dus natuurlijk heel benieuwd naar dit boek waar ik graag voor mee loot.

 20. Dit lijkt me een ontzettend leuk boek! Ik heb er al enkele reviews over gelezen en de bizarre situaties lijken me erg leuk om te lezen. Ik heb verder nog helemaal niks van deze schrijver gelezen.
  Ik volg via Instagram en Twitter (@paramara1982), BL en FB. (Tamara Mara Großmaul) en ik heb gedeeld, getweet en gesaved.

 21. Leuk! Ik ken deze schrijver wel, maar heb nog nooit een boek van hem gelezen. Ik ben dan ook erg benieuwd naar dit verhaal.

 22. Ik ken de auteur! Ik vond het boek ‘de 100 jarige man die uit het raam klom en verdween’ lekker absurd (soms wel iets te absurd), hersenen uit en genieten. Blijkbaar zijn al zijn boeken lekker absurd, jouw winactie is de ideale gelegenheid om dat te ontdekken!

 23. ik ken helaas geen enkel boek…. dus een mooie reden om eens te beginnen 🙂
  Ik heb je berichtje op FB gedeeld (Marij Brand)

 24. Jaaaa heel gaaf. Ik ken hem niet zo goed, maar heel veel positieve verhalen gehoord. Ik ben dus erg benieuwd ernaar.

 25. Ik heb bij de voormalige V&D het boek De 100 jarige die uit het raam klom en verdween in mijn handen gehad..en dacht toen dat er al veel over dit boek was geschreven. Toch niet gekocht…mijn budget is niet toereikend genoeg ..dus laten liggen. Nu eigenlijk wel spijt van, maarja…gedane zaken nemen geen keer. Dus ben dan ook wel nieuwsgierig naar dit boek van deze schrijver.

 26. Ik hoor veel goede verhalen over de boeken van deze schrijver, ik ken ze nog niet, en zou daarom graag dit boek lezen, om kennis te maken met deze schrijver.

 27. Ik heb ‘De 100 jarige man die uit het raam klom en verdween’ gelezen en die vond ik geweldig. Daarin vertelde hij de wereldgeschiedenis, die eigenlijk is gevormd door de toevallige beslissingen van een enkele man. Erg grappig gedaan. Ben erg benieuwd naar dit nieuwe boek.

 28. Ik heb de vorige boeken met veel plezier gelezen. Al vind ik tot nu toe het eerst boek nog het leukste boek. veel humor in de boeken en het leest lekker weg. Ik ben benieuwd naar dit boek!.

 29. Ik heb voorgaande 2 boeken ook gelezen, briljant hoe deze schrijver de verhaallijnen zo laat lopen dat je geheel door de geschiedenis heen banjert 😉 ik zie uit naar de volgende 🙂

 30. Ik doe graag mee!
  Ik heb nog niks van deze schrijver gelezen, maar het lijkt me een goed boek!
  Ik volgde al op bloglovin; zoelouwerse

  liefs, Zoë

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.