Stuk van jou – Sophie Jackson

Stuk van jou

Hij was boos en arrogant, agressief en een haantje. Hij was alles waar ze gillend voor weg moest rennen. Maar ze kon niet ontkennen dat hij eveneens slim, gevoelig en grappig was.

Achterflap
“Sophie Jackson geeft de term ‘badboy’ een nieuwe betekenis in Stuk van jou.

Kat Lane was negen jaar oud toen haar vader voor haar ogen werd vermoord. Nu, vijftien jaar later, komt ze haar belofte aan hem na om iets voor de maatschappij te betekenen. Dat doet ze door les te geven aan gedetineerden in een New Yorkse gevangenis. Op deze manier hoopt ze ook eindelijk haar angst voor criminelen te overwinnen.

Wesley Carter is een van haar leerlingen. Hij is gevaarlijk, grappig en geheimzinnig. Kat raakt geïntrigeerd. Ze wil weten wie de échte Carter is, voorbij zijn intimiderende voorkomen. Hoe verder ze gaan, hoe moeilijker het wordt om hun verboden gevoelens voor elkaar te negeren.”

Het was eng, opwindend en gevaarlijk, maar ze wilde maar al te graag doen wat ze kon om bij hem in de buurt te zijn.
De grenzen die tussen hen getrokken waren, waren vervaagd, en heel hard op weg om te verdwijnen in de grond aan Kats voeten.

Auteur
“Sophie Jackson is docent Engels. Ze hield altijd al van schrijven, maar wist nooit zo goed wát ze dan moest schrijven. Daar kwam verandering in toen leerlingen haar overhaalden om Twilight te lezen. Ze vond het geweldig! Sophie begon fanfiction te schrijven en de woorden rolden uit haar vingers. Dat leidde uiteindelijk tot Stuk van jou (Engelse titel: A pound of flesh), het eerste deel van een trilogie over liefde achter de tralies.”

Stuk van jou quote
Mijn mening
Ik heb dit boek al mogen lezen voor het uitkwam, om een quote aan te leveren voor in het boek, fantastisch toch?! En gelukkig heb ik meer dan genoten van het verhaal over Kat en badboy Carter! Ik wou eventjes een beginnetje maken en was zo een flink aantal hoofdstukken verder.

Van begin tot eind wordt je helemaal in het verhaal getrokken en beleef je alles intens mee met Kat, de jonge vrouw die iets verschrikkelijks heeft meegemaakt in haar verleden en nu lesgeeft aan criminelen in de gevangenis. Daar ontmoet ze Carter, een keiharde, arrogante, rokende, getatoeëerde badboy. Kat haalt het bloed onder zijn nagels vandaan en andersom. Maar toch springt er een vonk over… Carter begint te ontdooien en is doodsbang voor zijn gevoelens. Kat ook, want haar moeder is er enorm op tegen dat ze lesgeeft aan die criminelen, laat staan dat ze gevoelens heeft voor zo’n schoft! En als lerares en leerling hebben ze zich aan grenzen te houden, het kan haar carrière verknallen als ze die overschrijden…

Wat is Stuk van jou een geweldig boek! Het is echt een superintens, broeierig en aangrijpend liefdesverhaal. En je kunt niet anders (ondanks zijn roken, bah!) dan vallen voor badboy Carter!

Stuk van jou
ISBN 9789401906272 – Uitgever: Zomer & Keuning – 368 pagina’s – Verschenen: november 2015 – Originele titel: A pound of flesh – Vertaald door: Marcel Hagedoorn
O.a. verkrijgbaar bij Bruna

9 thoughts on “Stuk van jou – Sophie Jackson

  1. Toevallig heb ik deze week een recensie van dit boek op LaFemmeFem gelezen. Toen was ik al nieuwsgierig, maar nu nog meer. Wat gaaf dat je een quote voor het boek mocht aanleveren. Super tof!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.