Muren van glas: de bestemming – Marique Maas

Muren van glas - de bestemming
Samenvatting

Let op! Kan spoilers bevatten als je deel 1 en 2 niet gelezen hebt!

De sensualiteit straalt van hem af. Alleen al de manier waarop zijn zwarte overhemd om zijn borst en schouders spant, de donkere, stugge haartjes op zijn polsen, de wijze waarop hij zijn glas vasthoudt… De rauwe seksuele energie dringt dwars door zijn elegante, beschaafde buitenkant heen, en maakt moeiteloos verbinding met iets in mij waarvan ik het bestaan vijf maanden geleden niet eens vermoedde. Daniel heeft gevoelens in me losgemaakt waarvan ik niet wist dat ik ze in me had.

Dit derde deel in de Muren van glas-reeks gaat verder waar deel twee eindigde, in Spanje. Nadine heeft daar net iets heel nieuws meegemaakt met Daniel en zijn PA Noa. Daniels zaken zitten erop en hij wil Nadine nog even verwennen voor zijn drukke zakenleven weer verdergaat. Ze beleven een sensueel avontuur in een hammam met een goede vriend van Daniel.
Nadine kan nog altijd niet geloven dat Daniel voor haar gekozen heeft. Ze leert steeds meer over het losbandige verleden van Daniel, waar ze zelf om gevraagd heeft, maar kan ze het allemaal wel aan?
Is er echt een toekomst voor twee mensen met zulke verschillende levens weggelegd?

Auteur
“Marique Maas is een pseudoniem van bestsellerauteur Esther Verhoef. Waar Esther Verhoef psychologische diepgang en een ijzersterk plot vooropstelt, draait het in de boeken van Marique Maas om puur leesplezier en zinderende erotiek. Het pseudoniem geeft haar de vrijheid om het genre dat met Vijftig tinten groot is geworden, te verkennen en een passend antwoord te geven. Muren van glas: De bestemming is het langverwachte derde deel in de serie Muren van glas. Dé Nederlandse hit in het erotisch genre: verslavende, goedgeschreven ontsnappingsliteratuur vol glitter, glamour en zinderende passie.” (www.mariquemaas.nl)

Mijn mening
Ik heb het lezen van dit boek zo lang mogelijk uitgesteld, omdat ik van tevoren al wist dat ik niet zou willen dat ik hem uit had. En jawel… Ik wou dat ik De bestemming nog niet uit had! Moet ik nu echt afscheid nemen van Nadine en Daniel? Zou deel drie de laatste zijn?
Van deel één en twee heb ik genoten (de recensies lees je hier) en van deel drie heb ik ook weer onwijs gesmuld. Het verhaal is super sexy en boeiend van begin tot eind. De aantrekkingskracht tussen de twee sympathieke hoofdpersonen spat gewoon van de pagina’s af. Er zit zelfs een vleugje spanning in het verhaal als er ingebroken wordt bij Nadine en het wel erg persoonlijk lijkt te worden.
De veel voorkomende erotische scènes in dit boek zijn zinderend en heel mooi beschreven; geen porno, maar sensuele erotiek.
Marique Maas hoort wat mij betreft bij de top van erotische auteurs, niet alleen in Nederland maar ook daarbuiten! Ik hoop op meer werk van haar hand.

Muren van glas: de bestemming
ISBN 9789026330322 – Uitgever: Ambo Anthos – 304 pagina’s – Verschenen: 3 augustus 2015 – Deel 3 in de Muren van glas-reeks

0 thoughts on “Muren van glas: de bestemming – Marique Maas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.